k_e
Fanka BB :)
A ile trwała @?Kurczę chyba pokuszę sie zrobić test dla świetego spokoju bo okres mi dziś znikł tak szybko to aż dziwne :/
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ile trwała @?Kurczę chyba pokuszę sie zrobić test dla świetego spokoju bo okres mi dziś znikł tak szybko to aż dziwne :/
Zrobić możeszKurczę chyba pokuszę sie zrobić test dla świetego spokoju bo okres mi dziś znikł tak szybko to aż dziwne :/
Równie dobrze to może być krwawienie przy zagnieżdżeniuKurczę chyba pokuszę sie zrobić test dla świetego spokoju bo okres mi dziś znikł tak szybko to aż dziwne :/
A ile trwała @?
U mnie trwał 4 dni, a zawsze 6 czasami 7 dni nawetDostałam w niedziele wieczorem a dziś już jest koniec... zawsze mam 4/5 dni
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To nawet nie pełne trzy dni twój trwałDostałam w niedziele wieczorem a dziś już jest koniec... zawsze mam 4/5 dni
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To nawet nie pełne trzy dni twój trwałto faktycznie dziwne
Kiedy planujesz testować?Kurczę chyba pokuszę sie zrobić test dla świetego spokoju bo okres mi dziś znikł tak szybko to aż dziwne :/
Kiedy planujesz testować?
U mnie cycki też pełniejsze i większe sutki ale nie bolą, jedynie te sutki jak mocniej dotknę to coś tam czuje.