Ewarut
Fanka BB :)
Oj skąd Ja to znamDokladniemoze sa osoby, ktore potrafia podejsc na spokojnie i starac sie rok nie martwiac sie dlaczego nie wychodzi, ale ja niestety jestem niecierpliwa i chce wszystko na juz haha
![]()
Jakbym czytała o sobie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oj skąd Ja to znamDokladniemoze sa osoby, ktore potrafia podejsc na spokojnie i starac sie rok nie martwiac sie dlaczego nie wychodzi, ale ja niestety jestem niecierpliwa i chce wszystko na juz haha
![]()
To tylko się cieszyćKurczę dziwna opcja bo to dopiero 3 dzień okresu a on już się kończy do tego przechodzę jakos wyjątkowo łagodnie... czyżby to stres i wyczekiwanie ?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Też jestem niecierpliwa i gdy nie to, że stresowało i stresuje mnie wszystko co związane z tak dużą zmianą jak posiadanie dziecka ( przeprowadzka M po tak krótkiej znajomości, pozamykanie jego tam różnych spraw, poinformowanie rodziny, niewiadoma w pracy) to pewnie też miałabym większe parcie na jak najszybsze zaciążenie, a tak to niby chciałam, niby nie chciałam, taki mętlik w głowie, może dzięki temu tak tak szybko udałoDokladniemoze sa osoby, ktore potrafia podejsc na spokojnie i starac sie rok nie martwiac sie dlaczego nie wychodzi, ale ja niestety jestem niecierpliwa i chce wszystko na juz haha
![]()
Nie będe straszyć ale moja obumarła pomimo , że serduszko biło , ale niestety przestałoTeż jestem niecierpliwa i gdy nie to, że stresowało i stresuje mnie wszystko co związane z tak dużą zmianą jak posiadanie dziecka ( przeprowadzka M po tak krótkiej znajomości, pozamykanie jego tam różnych spraw, poinformowanie rodziny, niewiadoma w pracy) to pewnie też miałabym większe parcie na jak najszybsze zaciążenie, a tak to niby chciałam, niby nie chciałam, taki mętlik w głowie, może dzięki temu tak tak szybko udało
Dziewczyny a tak zmieniając temat, to skoro testy wychodzą pozytywne, 2 bety pokazują ciąże i prawidłowo rosną to nie ma opcji, że to nie ciąża a np. odpukać jakaś choroba? Ja na prawdę chyba świruje i uwierzę dopiero jeśli gin mi potwierdzi w czwartek![]()
Ja mialam testy pozytywne, ja pierwszym usg pecherzyc z cialkiem zotylm, na kolejnym w 9tc nie bylo zarodka... takze roznie to bywa. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze :*Też jestem niecierpliwa i gdy nie to, że stresowało i stresuje mnie wszystko co związane z tak dużą zmianą jak posiadanie dziecka ( przeprowadzka M po tak krótkiej znajomości, pozamykanie jego tam różnych spraw, poinformowanie rodziny, niewiadoma w pracy) to pewnie też miałabym większe parcie na jak najszybsze zaciążenie, a tak to niby chciałam, niby nie chciałam, taki mętlik w głowie, może dzięki temu tak tak szybko udało
Dziewczyny a tak zmieniając temat, to skoro testy wychodzą pozytywne, 2 bety pokazują ciąże i prawidłowo rosną to nie ma opcji, że to nie ciąża a np. odpukać jakaś choroba? Ja na prawdę chyba świruje i uwierzę dopiero jeśli gin mi potwierdzi w czwartekDziewczyny a czy któraś z Was zaszła w ciąże w pierwszym cyklu po odstawieniu anty?
A w którym byłaś tc?Nie będe straszyć ale moja obumarła pomimo , że serduszko biło , ale niestety przestało
9 tydzieńA w którym byłaś tc?
A wiadomo co było przyczyną?9 tydzień
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie robiłam badań genetycznych bo są płatne a histopatologiczne nic nie wykrywają z reguły piszą że stan zapalny i tyle.A wiadomo co było przyczyną?