reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Ewarut ja chcem tulić i pieluchy zmieniać [emoji173] na trzecie dziecko już może nie być możliwości.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Czemu myślisz, że nie będzie możliwości?

reklama
Hejka :) Już środa. Ogólnie dół mnie złapał, wzięłam się za sprzątanie mieszkania,testy raczej do mnie dziś nie dotrą :( Jutro mnie nie będzie w domu więc możliwe że dopiero w sobotę z poczty odbiorę :( To już będzie za późno żeby cokolwiek Sprawdzać, ogólnie jestem załamana bo dodatkowo sprawa z domem mnie dobiła,raczej go nie kupimy :( Jak się coś wali to wali się totalnie, nawet nie chce mi się nic robić najchętniej bym poszła spać o_O Jutro mnie jeszcze dentysta czeka,nienawidzę tych wizyt :hmm:
Spokojnie , bez nerwów . Pamietaj , że po burzy wychodzi słońce :)
Dentysta to nie głaskanie , no ale trzeba iść niestety.... Dasz radę kobietko :)

Czemu myślisz, że nie będzie możliwości?
Chocby dlatego że mam zagrozenie rakiem szyjki przez posiadanie wirusa hpv 16. Wprawdzie zmiany na szyjce co mialam mi wypalili i byl to jedynie stan przednowotworowy ale jest duze prawdopodobiwnstwo ze kiedys mi to się nawroci, a jesli nawroci to mogą mi nawet wszystko tam powycinac. Ale mam nadzieje że wszystko bedzie ok. Mialam dwie cytologiw po zaboegu juz i jedna byla grupa 2 a następna grupa 1 wiec poki co jest ok. Tak że zobaczymy. W zasadzie to moja jedyna obawa przed brakiem mozliwosci zrobienia 3 dziecka.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Spokojnie , bez nerwów . Pamietaj , że po burzy wychodzi słońce :)
Dentysta to nie głaskanie , no ale trzeba iść niestety.... Dasz radę kobietko :)
U mnie ta burza trwa już tyle lat :( Aż się odechciewa wszystkiego. Dentystę przeżyje tylko będę później chodzić kilka dni i nie będę mogła normalnie zjeść albo się napić. Ostatnio jak mi wyrwała zęba to kilka dni piłam przez rurkę,aby tam się nic nie dostało :D I mega mnie bolało miejsce po wyrwaniu

reklama
Chocby dlatego że mam zagrozenie rakiem szyjki przez posiadanie wirusa hpv 16. Wprawdzie zmiany na szyjce co mialam mi wypalili i byl to jedynie stan przednowotworowy ale jest duze prawdopodobiwnstwo ze kiedys mi to się nawroci, a jesli nawroci to mogą mi nawet wszystko tam powycinac. Ale mam nadzieje że wszystko bedzie ok. Mialam dwie cytologiw po zaboegu juz i jedna byla grupa 2 a następna grupa 1 wiec poki co jest ok. Tak że zobaczymy. W zasadzie to moja jedyna obawa przed brakiem mozliwosci zrobienia 3 dziecka.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Będzie dobrze :* to paskudztwo nie wróci zobaczysz :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry