Ewarut
Fanka BB :)
Haha coś czuję że i mnie by cucić musieli. A tak między nami. W dzienw ktory prawdopodobnie doszlo do zaplodnienia śnilo mi się że bliźniaki urodzilam.
![]()
[/QUO![]()
Sny są prorocze także może się sprawdzić![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Haha coś czuję że i mnie by cucić musieli. A tak między nami. W dzienw ktory prawdopodobnie doszlo do zaplodnienia śnilo mi się że bliźniaki urodzilam.
![]()
[/QUO![]()
Sny są prorocze także może się sprawdzić![]()
Czytalam na forach że niektore dziewczyny są już ładnych parę lat po zabiegu i narazie ok i w tym czasie nawet trojke dzieci jedna zdazyla chyba urodzic :-) tak że jest nadzieja. Poki cytologia mi na 3 grupe nie wskoczy to martwić aię nie będę.Będzie dobrze :* to paskudztwo nie wróci zobaczysz![]()
Mi ostatnio jak rwała zęby mądrości to dwa znieczulenia nie działałytak jak powinny i praktycznie wszystko czułamU mnie ta burza trwa już tyle latAż się odechciewa wszystkiego. Dentystę przeżyje tylko będę później chodzić kilka dni i nie będę mogła normalnie zjeść albo się napić. Ostatnio jak mi wyrwała zęba to kilka dni piłam przez rurkę,aby tam się nic nie dostało
I mega mnie bolało miejsce po wyrwaniu
Może proroczy senHaha coś czuję że i mnie by cucić musieli. A tak między nami. W dzienw ktory prawdopodobnie doszlo do zaplodnienia śnilo mi się że bliźniaki urodzilam.
![]()
![]()
Mi rwała górna 6, przez godzinęMi ostatnio jak rwała zęby mądrości to dwa znieczulenia nie działałytak jak powinny i praktycznie wszystko czułamteraz odpuszczam na chwile dentyste bo mam urraz
Mi ak rwal dwntysta górną 6 lewą, to była masakra, rwanie z dłutowaniem, pełno krwii wszędzie no i w domu mi się krew do następnego dnia sączyla :-/ a to bylo chyba we wrześniu zeszlego roku.Mi rwała górna 6, przez godzinęwszystko jej się łamało,dwa korzenie jakoś wyrwała ale trzeciego nie mogła wyrwać, leżałam tam i łzy mi same leciały z oczu. Teraz mam dolną piątkę więc tylko jeden korzeń,to może będzie szybciej, tylko aby znieczulenie zadziałało, zmieniłam dentystkę też
Najgorzej że ja zęba mądrości też mam do wyrwania, niby taki mądry a jednak głupi bo urósł mi poziomoMi ostatnio jak rwała zęby mądrości to dwa znieczulenia nie działałytak jak powinny i praktycznie wszystko czułamteraz odpuszczam na chwile dentyste bo mam urraz
Ja musze psychicznie odpocząć od dentysty ...Mi rwała górna 6, przez godzinęwszystko jej się łamało,dwa korzenie jakoś wyrwała ale trzeciego nie mogła wyrwać, leżałam tam i łzy mi same leciały z oczu. Teraz mam dolną piątkę więc tylko jeden korzeń,to może będzie szybciej, tylko aby znieczulenie zadziałało, zmieniłam dentystkę też