zośkaTośka
Fanka BB :)
Moja siostra cioteczna tez 22 sierpień i o godzinę tylko starsza ode mnie. Bratowa mojego niemęza tez 22
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hahahaj podsuma! Moja mama powiedziala ze tego roku co ja to byla ciepla jesien i ze zrobili mnie w stodole na sianie.No to widać że w tamtych czasach jesienią bywało nudno i trzeba było czymś się zająć aby czas szybciej leciał xD
No wlasnie jakos zaginely w akcji=(
@Beenka a ja sobie zaś na ten nadchodzacy cykl robote wymyslilam. Tylko muszw uszy Mimmima jeszcze skonczyc
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
A tak na marginesie, gdzie się podziewają @monia36 i @ONAONAONA ? [emoji848]
No wymyslilam sobie girlande cotton balls nad kanapa i żyrandol zeby daso em byly takie same.Będziesz coś dziergać? Czy coś innego? Dawaj nam aktualne zdjęcie Mima!
Moja siostra cioteczna tez 22 sierpień i o godzinę tylko starsza ode mnie. Bratowa mojego niemęza tez 22![]()
Ja miałam cesarkęObie siostry były w tym samym czasie na porodówce? Czy na tej samej? Ale jaja!
Dziewczyny-Matki, czy rodziłyście z Waszymi partnerami? Same? Czy może z kimś innym? Jakie były Wasze doświadczenia? Jaka reakcja Waszych partnerów? Pytam, bo sama nie wiem. Mój dość wrażliwy na takie naturalistyczne tematy i boję się, że padnie.