reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A wogole jak Twoje teraz libido? Lepiej juz?
Dzisiaj szybki seksik był. Powolutku i delikatnie :-) młoda u biologicznego tatusia teraz do niedzieli jest a M się tak błagalnie na mnie patrzyl i obiecal że będzie delikatny. Po wszystkim nic plamień nie ma tak że chyba jest ok. Było milutko, jak zawsze zresztą :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
U mnie to od razu mokro w gaciach jak M sie wyperfumuje :-) albo w pracy jak jeszcze chodziłam, jak jakiś chlopak mial ladne perfumy to od razu sie rozmarzylam i myślalam ze ten zapach by do mojego M pasowal :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Ojej. Taki chłopak w mojej byłej pracy miał genialne perfumy. Tyle go namęczyłem, żeby powiedział mi czym pachnie i... Za cholerę nie mogę sobie przypomnieć!

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ehhhh, jak pech to na całego :(
No niestety - nieszczęścia lubią chodzić chmarami... Emcia do 2 w nocy wymiotowała a dzisiaj siedziałyśmy razem w domu się opierdzielając. Chciałam ją zabrać do GP i... suprise - jeśli jej w ciągu 40h nie przejdzie to dopiero ją GP zobaczy o_O A mi na dokładkę dzisiaj wątroba stwierdziła że może sobie zacząć boleć - bo czemu nie... Zaczynam mieć dość swojego własnego ciała - ono żyje swoim życiem, ma w dupie normy i zasady! Mam niskie ciśnienie, leniwą przemianę materii, hormony w cały świat, PCOS, po wycięciu woreczka moja wątroba i żołądek sobie robią zawody na zimę i wiosną - które zaboli bardziej, mam przewlekłe zapalenie mięśni, niedoczynność tarczycy z normalnymi wynikami i cystę w tarczycy która stwierdziła że sobie zwyczajnie.. jest!
Idę sobie wziąć Hepatil i położyć się do wyrka bo padam na ryj przez te cholerne zatoki!
JA CHCĘ SPOWROTEM LATO!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry