ginngerr7787
Fanka BB :)
Albo po prostu statystyka robi swojeJeszcze nie wiem czy jestem zdrowa. Na „oko” lekarza wszystko jest Ok, ale skoro juz tyle razy plemniki nie potrafią zaatakować bazy to albo ja albo mężu mamy jakiś problem. [emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Albo po prostu statystyka robi swojeJeszcze nie wiem czy jestem zdrowa. Na „oko” lekarza wszystko jest Ok, ale skoro juz tyle razy plemniki nie potrafią zaatakować bazy to albo ja albo mężu mamy jakiś problem. [emoji16]
Maz wlasnie zastosowal na mnie terapie odkorkowywujaca =D Moze pomoże=D hhahahaDobra dobra, będziesz się cieszyć jak głupiaa my razem z Tobą
![]()
Dzięki @O'Hara, to pewnie jak pisała @agrafka07 @ już się u niej rozhulała... chociaż ja to zawsze mam nadzieję, że może jednak jakiś zwrot.
Na mnie czasami taka terapia dzialała tzn parę godzin po @ przychpdzilo. Ale siknij sobie siknijMaz wlasnie zastosowal na mnie terapie odkorkowywujaca =D Moze pomoże=D hhahaha
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Hej dziewczyny! @Beenka @O'Hara dzięki za pamięć, dostałam powiadomienia, że o mnie wspominacie. Otóż ruszyła akcja przedświąteczna, która mnie mocno angażuje i nie mam obecnie czasu na forum.
@Beenka, masz słuszną nadzieję - @ się nie rozhulała, skończyło się na czwartkowych plamieniach. Skreśliłam wówczas swoje szanse więc ciężko mi teraz uwierzyć, że @ nie przyjdzie. Pewnie jeszcze dziś się zjawi. ;/ Na razie spóźnienie jest jednodniowe.
Albo po prostu statystyka robi swoje![]()
No własnie @agrafka07 skoro @ się nie rozkręciła to szybciutko siusiać proszę, czyli kolejny pozytyw się szykuje, superA czemu nie sikasz?
To ja bym zrobiła test. Skoro plamienia były w czwartek a @ nie przyszła bo może jest szansa że to było zagnieżdżanie i fasolka już rośnie :* w każdym bądź razie bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie !Hej dziewczyny! @Beenka @O'Hara dzięki za pamięć, dostałam powiadomienia, że o mnie wspominacie. Otóż ruszyła akcja przedświąteczna, która mnie mocno angażuje i nie mam obecnie czasu na forum.
@Beenka, masz słuszną nadzieję - @ się nie rozhulała, skończyło się na czwartkowych plamieniach. Skreśliłam wówczas swoje szanse więc ciężko mi teraz uwierzyć, że @ nie przyjdzie. Pewnie jeszcze dziś się zjawi. ;/ Na razie spóźnienie jest jednodniowe.
To wole wode pic niz piccoloKochana spokojnie :* każdemu w końcu kiedyś się uda :* a Ty coś mi się wydaje w sylwestra jedynie piccolo będziesz piła :-)
![]()
![]()