reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Facet nie musi wszystkiego wiedziec nie mow mo ze sa takie i takie dni.. ty sobie planuj i zachecaj go tak zeby myslal ze ro spontaniczna chciczka. Faceci sa prosci.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Z moim nie ma tak łatwo ;) Jak on jest zmęczony to nie zadziała na niego ;)

reklama
@k_e spokojnie będzie dobrze. Z jednej strony Cię rozumiem bo tyle miesięcy .. z drugiej strony rozumiem też Twojego M. Ja już mam dość tego gdzie to dopiero drugi cykl że seks jest wtedy i wtedy. Nie dlatego że chcemy i mamy ochotę. Tylko nawet wtedy gdy oboje jesteśmy zmęczeni i trzeba. szybki, mechaniczny seks... To jest masakra.

Dziewczyny ja to mam chyba pecha z sukienkami na ten cywilny. Druga zamówiona i nie przyjedzie.
Dziś zamówiłam trzecia. Jak nie przyjdzie to idę z dżinsach na cywilny [emoji23] po jakieś fatum.
Dziś 28 DC.
Jutro ma przyjść @ i zaczniemy nowy cykl.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No rzeczywiscie jakis pech. #)

A @ nie przyjdzie pewnie =)

Wiecie co. Śnieg pada!!!!

qb3cj44j6cg72hqh.png

A mi jest głupio bo tyle razy mówił przy rodzinie że chciałby córeczkę, teściowa nagadała za to że jestem bezpłodna, więc rodzina myśli że ma żonę bezpłodną która nie da mu wymarzonego dziecka :(

A mi jest głupio bo tyle razy mówił przy rodzinie że chciałby córeczkę, teściowa nagadała za to że jestem bezpłodna, więc rodzina myśli że ma żonę bezpłodną która nie da mu wymarzonego dziecka :(
A co ty sie przejmujesz walnieta teściową... daj spokoj. Wez ja olej niech sobie mysli i gada a jak sie uda to pierwsza bedzie skakala dookola Ciebie i wtedy jej powiesz że bedzie sie w piekle smażyć za te glupoty na Twoj temat.

qb3cj44j6cg72hqh.png

A co ty sie przejmujesz walnieta teściową... daj spokoj. Wez ja olej niech sobie mysli i gada a jak sie uda to pierwsza bedzie skakala dookola Ciebie i wtedy jej powiesz że bedzie sie w piekle smażyć za te glupoty na Twoj temat.

qb3cj44j6cg72hqh.png
Teściowa się nie przejmuje, ale rodzina jej wierzy no bo wg nich czemu by ona miała i kłamać. A wiesz jak to się plotki szybko rozchodzą.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry