reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Cześć dziewczyny. 32 dc, 13 dpo, @ brak, kolejny test negatywny. Juz nie mam nadzieji. Niech ta pi***** przychodzi jak najszybciej, bo psychicznie juz wysiadłam. Zycze wam udanej niedzieli, ja sobie chyba kilka dni odpoczne od forum, musze nazbierac sil na kolejny cykl.
Trzymaj sie Dziewczyno[emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam :) 23dc cyce mam już takie dziwne,nabrzmiałe, jeszcze nie bolą ale już niedługo pewnie zaczną, więc raczej sobie też nadziei nie robię, bo póki co wszystko w tym cyklu idzie tak jak w poprzednich.

Ja mam koszmarny bol brzucha a to dopiero 20 dc, oprócz skurczy jakna @ ciagnie i boli az tam na dole... a wczoraj mialam takie dziwne kłucie prawego jajnika ze kilka razy zgielam sie w pół...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Daga nie ma @ jest nadzieja.

Hej
Żadnej ciąży nie przechodziłam tak strasznie od 3 dni leżę k wymiotuje. To istna masakra. W czwartek się wizytuje i muszę panią doktor poprosić o coś na wymioty.

Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Czopki Torecan polecam :) pół ciąży z młodym wymiotowałam. I 24/7 mega nudności :( tylko Torecan jakaś tam ulgę przynosił

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam pytanie tak z innej beczki.
Chcemy siostrzenicy (7l) kupić na święta jakaś mądra planszowke.
Ostatnio dostała od nas dobble (kto nie zna - polecam [emoji173]
).
W tym roku chcemy kupić też coś fajnego, co rozwija refleks i ćwiczy spostrzegawczość;)
Czy któraś zna te gry?
1. Złap wąsy
2. Przewrotne motylki

A może znacie jakieś inne warte polecenia gry ?:)

Wąsy kosztują ok 75 zł
Link do: Cobi Złap Wąsy 94184 - Ceny i opinie - Ceneo.pl

Motylki ok 40 zł
Link do: Przewrotne motylki - Ceny i opinie - Ceneo.pl

;)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry