lili78
Fanka BB :)
Moim zdaniem bialko w moczu oznacza ropomocz i z tym musisz isc do doktora!!!Dziewczyny zerknijcie na te wyniki moczu jeszcze ? Tym białkiem bardzo mam sie martwić ?![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moim zdaniem bialko w moczu oznacza ropomocz i z tym musisz isc do doktora!!!Dziewczyny zerknijcie na te wyniki moczu jeszcze ? Tym białkiem bardzo mam sie martwić ?![]()
A moze by tak całkiem odpuścić starania ? Tzn tulić sie tylko wtedy kiedy chcemy ?
U mnie 3cs. 4 DCHej dziewczyny, zaczynam 2 cs dziś 3 dcma któraś z Was zbliżony dzień cyklu, miło mi będzie mieć kogoś do towarzystwa w podobnym cyklowo czasie
miłej soboty
![]()
Witam, to super będziemy testować w podobnym czasieU mnie 3cs. 4 DC
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Zasowuwaj do lekarza!Dziewczyny zerknijcie na te wyniki moczu jeszcze ? Tym białkiem bardzo mam sie martwić ?![]()
Oj tak, ja bolu nerer rowniez nie zycze nawet najgorszemu wrogowi...Zasowuwaj do lekarza!
U mnie z nieleczonego zapalebia rozwinelo sie zapalenie nerek. Nikomu nie polecam i nie życzę takiego bolu jak nerki bola. O zgrozo.
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()