reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Teraz ja się wkręcam... próbuję dzisiaj sprzątać i od rana nie udało mi się salonu ogarnąć... 5 min sprzątania i 10 odpoczynku - brakuje mi tchu i kręci mi się w głowie... Z Emilką tak miałam pierwsze tygodnie - cokolwiek robiłam to na raty bo nie mogłam tchu złapać :/
Proszę o postawienie mnie do pionu bo za chiny nie uda mi się tego posprzątać :(
Ciężko będzie postawić cię do pionu :p Ale nie ma co się nakręcać na te objawy :/ a ja mam takie zachcianki że szok i sama nie wiem na co, coś bym zjadła ale nie wiem co :D Więc idę smażyć frytki... Taaak a później płacz że tyłek rośnie :D No ale kij z tym raz na jakiś czas można :p

reklama
...

Załączniki

• IMG_3649.jpg
    IMG_3649.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 111
Dziewczyny zerknijcie na te wyniki moczu jeszcze ? Tym białkiem bardzo mam sie martwić ? :(

Nie. Moim zdaniem nie masz się czym martwić, wszystko jest Ok! Nie jestem lekarzem ale z doświadczenia wiem, ze nie warto się przejmować lekkimi odchyleniami od normy i nie interpretować samemu wyników a już na pewno nie z pomocą internetu :) idź na spokojnie do lekarza w poniedziałek a póki co niczym się nie przejmuj, bo na pewno wszystko jest Ok! :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry