reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Juz po . Teraz czekam na wyniki . Napisze oczywiscie staraczki moje kochane . @Dagaa11 Ty masz czesto nawracające zapalenia pęcherza ? Ja miałam rok przerwy i teraz średnio co 2 mce sie odzywa :( strasznie to męczące i zastanawiam sie czy to tez nie ma wpływu na układ rozrodczy :(

reklama
Juz po . Teraz czekam na wyniki . Napisze oczywiscie staraczki moje kochane . @Dagaa11 Ty masz czesto nawracające zapalenia pęcherza ? Ja miałam rok przerwy i teraz średnio co 2 mce sie odzywa :( strasznie to męczące i zastanawiam sie czy to tez nie ma wpływu na układ rozrodczy :(
Tak, od kilku miesiecy mam spokoj bo wzięciu serii biseptolu. Predzej mialam srwdnio co dwa miesiace. Furagina nie dzialala. :(

Po żebrach to ja wolałam jak mnie kopał Krzyś, gorzej było jak trafił w pęcherz [emoji23] I gacie mokre [emoji23]

...marzenia mają wielką moc...

Ja wolałam żebra z Karolą... Jak którejś nocy mnie kopnęła w nerkę to aż M poczuł (przytulaliśmy się pleckami do siebie) i się obudził... a ja ryczałam z bólu przez pół godziny :growl:

Ale i tak lepsza była moja siostra - już była na porodowym i sobie chodziła z mężem po korytarzu a tu nagle krzyk "Ałaaaaa - ja Ci Kór&& oddam!!!" Położne wybiegły zobaczyć co się stało - a moja siostra na kolanach ryczy z bólu - myślały że jej mąż coś zrobił... nie - to tylko córcia przykopała w kręgosłup :rolleyes: Ale ubaw miałam przedni przy siorce bo kilka godzin później musiałam szwagra cucić bo zemdlał podczas porodu i go wynieśli z sali :-D:-D:-D

Kurcze ta niepewność jest najgorsza :( dzisiaj mam zachcianki czyli jak zawsze przed @ i powiększyli mi się piersi, więc pewnie niedługo zaczną boleć,czyli też jak zawsze tydzień przed @. Póki co wszystko jest normalne jak zawsze. Wolała bym wiedzieć że się nie udało i już się nie łudzić a tak to czekajjj i czekajjj jeszcze calutki tydzień

Odnośnie zapaleń pęcherza - ja właśnie skończyłam antybiotyk który można brać w ciąży bez problemów i pomógł super :) A męczyłam się kilka ładnych dni :(

k_e wiem o czym mówisz - też teraz czekam tydzień do @ - tyle że muszę testować wcześniej bo muszę wiedzieć czy jest fasolka czy nie zanim zadzwonię do szpitala potwierdzić termin zabiegu :(

Czemu nie ma testów z krwi domowych czy jest się w ciąży czy nie... paski dla cukrzyków są, na narkotyki też już wymyślili, a jakoś ciążowych nie chcą zrobić :(

Teraz ja się wkręcam... próbuję dzisiaj sprzątać i od rana nie udało mi się salonu ogarnąć... 5 min sprzątania i 10 odpoczynku - brakuje mi tchu i kręci mi się w głowie... Z Emilką tak miałam pierwsze tygodnie - cokolwiek robiłam to na raty bo nie mogłam tchu złapać :/
Proszę o postawienie mnie do pionu bo za chiny nie uda mi się tego posprzątać :(

reklama
Teraz ja się wkręcam... próbuję dzisiaj sprzątać i od rana nie udało mi się salonu ogarnąć... 5 min sprzątania i 10 odpoczynku - brakuje mi tchu i kręci mi się w głowie... Z Emilką tak miałam pierwsze tygodnie - cokolwiek robiłam to na raty bo nie mogłam tchu złapać :/
Proszę o postawienie mnie do pionu bo za chiny nie uda mi się tego posprzątać :(
Póki nie trafiłam na ta grupę myślałam , ze cos ze mną nie tak ze tak sie nakręcam . Czasem nie było dnia w mcu żebym nie myślała czy juz jest odpowiedni moment lub czy moze sie udało . Łatwo wszystkim mowić dookoła wyluzuj , nie myśl . A to sie nie da . Próbowałam sobie nie raz czymś zajmować głowę . Nawet było tak ze jak zaczynałam myślec o dzidzi ciąży itd to na głos mówiłam sobie przestań , koniec , nie myśl . Jak wariatka jakaś . Tysiące syndromów ciąży przed okresem . A to dopiero nasz 6 cs.
Boże zeby sie dzis okazało , ze listopad jest dla nas szczęśliwy ....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry