reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

To chyba jest przejaw nudy zabójczo bogatych Rosjan albo Arabów bo tylko oni takie pomysły mają.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Obstawiałbym ruskich i to niekoniecznie bogatych [emoji6]

reklama
Dziękuję dziewuszki za słowa otuchy. Liczyłam się z tym że może być to jajo z lewego jajnika wiec dupa. Ale i tak wybieram się po @ do ginekologa, bo niepokoi mnie prawie dwa tygodnie bólu przed @. Cudaczne się rzeczy u mnie dzieją, ta @ też jakaś dziwna, śluzowata, a dała mi popalić w robocie. Jakby mi do szyjki cegłę przywiązał jako ciężarek, tak mnie ciągnęło. Więc rozpoczynamy 5 cykl. 24. 11 1dc, ok 15 ovu i 29 @ zatestujemy jak nie przyjdzie.

...marzenia mają wielką moc...

Teraz to niech już kopie, a później będzie ale mnie wszystko boli od tych kopniaków, albo tylko nie po żebrach ;) a zobaczysz jak to szybko zleci, dobre dwa miesiące i już będą kopniaki :)
Po żebrach to ja wolałam jak mnie kopał Krzyś, gorzej było jak trafił w pęcherz [emoji23] I gacie mokre [emoji23]
Miejmy nadzieje, ze nie będzie spał już do rana ;)

reklama
Ojej... tak mi przykro... ściskam...
Jest mi trochę smutno, ale chyba przeczuwałam to od wczoraj, tylko nie chciałam tej myśli dopuścić. Wczoraj opuściła mi się szyjka i otworzyła. Ale cóż, mam odkurzacz na pocieszenie i będę na nim jeździć codziennie cały miesiąc do następnego testowania. A oprócz odkurzacza oczywiście na mężu [emoji38]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry