O'Hara
Fanka BB :)
To chyba jest przejaw nudy zabójczo bogatych Rosjan albo Arabów bo tylko oni takie pomysły mają.
![]()
![]()
Obstawiałbym ruskich i to niekoniecznie bogatych [emoji6]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To chyba jest przejaw nudy zabójczo bogatych Rosjan albo Arabów bo tylko oni takie pomysły mają.
![]()
![]()
No tak w sumie racja. Oni to za dobrego gustu nie mają.Obstawiałbym ruskich i to niekoniecznie bogatych [emoji6]
Hula i się leje. Jak idę siku to widzę dwa strumienie. Żółty i czerwony [emoji23]Tulam mocno kochana żeby się nie rozkręciło :*
![]()
![]()
Zaczęło się dość niewinnie ale w przeciągu godziny był już huragan małpianna!Dopóki nie ma normalnego krwawienia, to jeszcze nic nie jest przesądzone.. trzymam kciuki!
To ja ją już mogę od Ciebie wziąć, niech Cię oszczędzi!@Elodia [emoji8]Wiem to, tylko nie chcę na to czekać sto lat!
@Jotka_Szczotka [emoji119]
U mnie dzisiaj nadal skurcze. @ terminowo w niedzielę albo w poniedziałek, ale czuję, że już jutro przyjdzie.
![]()
W ktorym dniu cyklu trzeba robić prl? Bo mi endo też kazała.W poniedzialek ide na pobranie krwi zrobie prl. A w czwartek mam endo. Mam nadzieje ze ten poziom prl bedzie dobry nadal, albo i lepszy.
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Po żebrach to ja wolałam jak mnie kopał Krzyś, gorzej było jak trafił w pęcherz [emoji23] I gacie mokre [emoji23]Teraz to niech już kopie, a później będzie ale mnie wszystko boli od tych kopniaków, albo tylko nie po żebracha zobaczysz jak to szybko zleci, dobre dwa miesiące i już będą kopniaki
![]()
Miejmy nadzieje, ze nie będzie spał już do rana![]()
Jest mi trochę smutno, ale chyba przeczuwałam to od wczoraj, tylko nie chciałam tej myśli dopuścić. Wczoraj opuściła mi się szyjka i otworzyła. Ale cóż, mam odkurzacz na pocieszenie i będę na nim jeździć codziennie cały miesiąc do następnego testowania. A oprócz odkurzacza oczywiście na mężu [emoji38]Ojej... tak mi przykro... ściskam...