reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jezu :(
Mój kuzyn wpadł ! Ślub na szybko w ciągu miesiąca cywilny zorganizowali.
20 i 19 lat.
Tak myślałam że Aśka w ciąży i tak nagle z tym ślubem. A właśnie moje przypuszczenia się potwierdziły.
Wszyscy dookoła w ciążę zachodzą a ja ... Ehhhm.. dobra juz nie będę przesadzać dopiero zaczęłam 3cs no ale inni sobie od tak o wpadają a jak ktoś chce to się miesiącami stara :(

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak mi sie w tym mc nie uda to ide na monitoring i niech mi daje pegryl itp i muszę zajść w tym roku...
Nawet jeśli w tym cyklu by Wam się nie udało, to w następnym z moniyoringiem już na pewno się Wam uda kochana :* uszy do góry piersi do przodu :*

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Jezu :(
Mój kuzyn wpadł ! Ślub na szybko w ciągu miesiąca cywilny zorganizowali.
20 i 19 lat.
Tak myślałam że Aśka w ciąży i tak nagle z tym ślubem. A właśnie moje przypuszczenia się potwierdziły.
Wszyscy dookoła w ciążę zachodzą a ja ... Ehhhm.. dobra juz nie będę przesadzać dopiero zaczęłam 3cs no ale inni sobie od tak o wpadają a jak ktoś chce to się miesiącami stara :(

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A daj spokój,ja się staram 6lat, w tym czasie szwagierka zdążyła jedno dziecko już urodzić i już w drugą ciążę zaszła, druga szwagierka tak samo. Staram się o tym nie myśleć bo to załamać się można, niektórzy tak lekko zachodzą w ciążę... Bez żadnych badań nawet. Wystarczy że podejmą decyzję że chcą dziecko, i już 1cs i się udaje...

reklama
A może po prostu pieprząć to... i zostać przy tym co mam... przecież Ja nie dam rady kolejnych pare lat sie strac i czekać na cud
Ja też nie dam rady kolejnych lat walczyć, może tak po prostu musi być. Narazie te trzy miesiące dam radę będziemy się starać, później nie wiem czy znajdę siły, później oboje porobimy resztę badań jak wyjdą dobrze,to się załamie.... Bo nie miała bym odpowiedzi na to czemu się nie udaje :( i wtedy raczej odpuszczę, jak coś wyjdzie nie tak to będziemy leczyć...Rozumiem cię,strasznie męczące to jest :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry