V
Vel
Gość
A mi sie @ wczoraj skończyła. 2 dni to ja jeszcze nie miałam tak.
...marzenia mają wielką moc...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja miamam takie na koniec okresu przed braniem bromergonu teraz ładnie... puk puk! Oby to zagniezdzanieNie ale , po tym zabiegu łyżeczkowania miałam plamienia ale od razu czerwień krew , a tu plamy brązowe wręcz brudne.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oby Twe słowa się sprawdziły . Nic mnie nie boli wręcz po porannym dole przed tym plamienie możesz zaczęłam być cała w skowronkachJa miamam takie na koniec okresu przed braniem bromergonu teraz ładnie... puk puk! Oby to zagniezdzanie
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Podobnie jest przy zagnieżdżeniu może ono trwać do 3 dni i jest bardzo skapeA mi sie @ wczoraj skończyła. 2 dni to ja jeszcze nie miałam tak.
No na podpasce nie było prawie wcale, ale jak siadałam na kibelek to strużka płynęła i taka ze śluzem, a krew ciemna. Czas pokaże co to bylo, ale nadziei sobie nie robie.Podobnie jest przy zagnieżdżeniu może ono trwać do 3 dni i jest bardzo skape
Będzie dobrzeNo na podpasce nie było prawie wcale, ale jak siadałam na kibelek to strużka płynęła i taka ze śluzem, a krew ciemna. Czas pokaże co to bylo, ale nadziei sobie nie robie.
To leż jak karze o odpoczywaj!Jak powiedziałam do M to już karze mi leżeć [emoji23][emoji23]
Ten artykuł mnie tylko uświadomił że nie jestem w ciąży... Tkliwość piersi występuje po implantacji a u mnie chyba za wcześnie na to... Czyli ból piersi jest związany z @Link do: Plamienie implantacyjne - kiedy, ile trwa, objawy