reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Trzrba umiec rozroznic bol pierci od tkliwosci .. w ciazy piersi sa nabrzmiale wieksze, pelniejsze (przy wysokiej prl także).

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Ten artykuł mnie tylko uświadomił że nie jestem w ciąży... Tkliwość piersi występuje po implantacji a u mnie chyba za wcześnie na to... Czyli ból piersi jest związany z @ :( Już nie mam nadziei na ten cykl ehh..
Mnie piersi bola od 3 dnia po owulacji a do tego bol brzucha ...ciagle mam nadzieje, ze to jednak jest To a nie zapowiedz @...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No u mnie są pełne i tkliwe, a później z dnia na dzień coraz mocniej, i im bliżej @ to już nie muszę nawet dotykać ich aby czuć że bolą. Dziś bolą jak dotykam, i to tylko lewy a prawy jakoś nie
A Ja powiem tak moje w ogóle nie bolą jest ta żyła bardziej widoczna i brodawki jakieś dziwne... brzuch mnie nie boli tylko dziwne uczucie w jajnikach i to tyle. przed wczoraj jak położyłam się po 18 to wstałam dopiero rano i wczoraj było podobnie.

A Ja powiem tak moje w ogóle nie bolą jest ta żyła bardziej widoczna i brodawki jakieś dziwne... brzuch mnie nie boli tylko dziwne uczucie w jajnikach i to tyle. przed wczoraj jak położyłam się po 18 to wstałam dopiero rano i wczoraj było podobnie.
Ja też jestem zmęczona, ale u mnie może to być też objaw na @, bo również tak przed @ mam. Ja to się chyba nie mam co doszukiwać objawów, bo żadnych nowych nie mam, wszystko idzie tak jak w poprzednich cyklach. Wiec nie pozostaje mi nic innego jak czekać na @..

reklama
Witam.
Dzis 18dc. Nie doszukuje sie zadnych objawow za i przeciw bo powiedzialam ze nie bede sie nakrecac i o dziwo mi wychodzi:)
Maz w pracy a synek dzis w domu bo zaczol mi kaszlec i wole go wykurowac teraz niz by mialo go rozlozyc bardziej.
Dziewczyny dzis robie na obiadek skrzydelka w piecu ale zawsze nie wyjda mi takie jak bym chciala. Co wy robicie by byly chrupiace ale nie zbyt przypieczone?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry