olaaa7
Fanka BB :)
Mnie też pojawiły się takie grudki, wcześniej miała znacznie mniejsze.U mnie np teraz nie bola tylko na brodawkach mam dużo dużych grudek , co mnie dziwi, bo wczesiej nigdy tak nie miałam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mnie też pojawiły się takie grudki, wcześniej miała znacznie mniejsze.U mnie np teraz nie bola tylko na brodawkach mam dużo dużych grudek , co mnie dziwi, bo wczesiej nigdy tak nie miałam
Leżę dzielnie niech się zagnieżdża.Mnie też pojawiły się takie grudki, wcześniej miała znacznie mniejsze.
23.12POPROSZĘ TUTAJ lub PW AKTUALNE DANE (ostatni@, data testowania) Od:
@KatiNails
@Dagaa11
@Ewarut
@Sonia30
@Wiolus85
@mala.wiedzma.
@Velvetka
PROSZE O DANE DO TABEKI (imoe, wiek, ktory cykl, fata ostatniej@,data testowania, ktore dziecko) od:
@lili78
@majaaaa
@Asia899
@monia36
@Edzia24
Dziękuję
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Witam razem zawsze raźniej[emoji2]Witajcie dziewczyny. Pisałam tu kiedyś na początku starań, po chwili zniknęłam i wracam. Jednak chyba potrzebuje wsparcia... to już 9 cykl.. 9 razy przepełniona wielką nadzieją tuż przed pojawieniem się tylko jednej kreski na dziesiątkach już testów... Smutno tak...Mogę dołączyć?
Właśnie o to chodziWitam razem zawsze raźniej[emoji2]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom