Ewarut
Fanka BB :)
Też prawdaA mi jak ktoś mówi że nadzieja matką głupich to odpowiadam że każda matka kocha swoje dzieci![]()
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też prawdaA mi jak ktoś mówi że nadzieja matką głupich to odpowiadam że każda matka kocha swoje dzieci![]()
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To wez moze Ty go umow z kolega i 'wykop go kopem w dupsko' na rozpedO tototo. Ja to bym chciala zeby czasem wyszedl z kumplem na piwo. Inaczej by moze myslal o niektorych rzeczach,a tak to troche jak rzep
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()

Idź na betę. Ja też dalej plamie przy podcieraniu na brunatny kolor.Witam przy wtorku :*
Dalej konkretnej @ nie ma . Bardziej brunatne , brudne cos i to tylko po siusianiu . Czekam wlasnie w kolejce do internisty z tymi moimi wynikami moczu i chorym pęcherzem . Pewnie da mi jakis antybiotyk. Brzuch boli jak przy @ a małpy nie było i nie ma . A mój ginekolog wraca za tydzien z urlopu![]()
Zrobiłabym betę. Jeśli to plamienie implantacyjne to odkąd się zaczęło to jakieś 48h po będzie hcg w ciążyWitam przy wtorku :*
Dalej konkretnej @ nie ma . Bardziej brunatne , brudne cos i to tylko po siusianiu . Czekam wlasnie w kolejce do internisty z tymi moimi wynikami moczu i chorym pęcherzem . Pewnie da mi jakis antybiotyk. Brzuch boli jak przy @ a małpy nie było i nie ma . A mój ginekolog wraca za tydzien z urlopu![]()
Idź kochana na betę, coś musi być na rzeczy. A do ginekologa może wybierz się innego? Tylko najpierw upewnij się że nie jesteś w ciąży, pisałam kiedyś tu o swojej kuzynce której gin przepisał leki na wywołanie miesiączki, na szczęście ciotka kazała jej zrobić test zanim weźmie ten lek i test wyszedł pozytywnie, była w ciąży stąd nie miała miesiączki... Także zrób moim zdaniem betę, i będziesz już miała pewność. Za długo nie masz @ żeby tak czekać na rozwój wydarzeńWitam przy wtorku :*
Jwj ja juz nie ogarniam, wszystko sie miesza=) myslalam ze nie masz dzieci.. haha.. ja to juz fiksuje tu z wami =DWitam was, 25dc czuje się okropnieCyce bolą, tzn lewy boli aż dotknąć nie mogę, a prawy jest nabrzmiały ale mniej czuły na dotyk. Jestem zmęczona strasznie, zaspałam dzisiaj, wstałam razem z M zrobiłam nam kawę i jemu kanapki do pracy, wróciłam do łóżka i czekałam aż mi kawa wystygnie (nie mogę pić ani jeść gorących po wyrwaniu zęba) w każdym razie nie wiem nawet kiedy usnęłam
wstałam o 7 na szybko wyszykowalam młodego do szkoły, i jakoś zdążyliśmy na autobus. Teraz czekam aż mi druga kawa wystygnie, bo tamta wystygła aż za bardzo
Masakra,zawsze tydzień przed @ czuje się tragicznie. Niech przyjdzie już szybciej
ehh i Jeszcze mnie głowa boli
Jaaa probowalam to zas zona kolegi z nim po meza przyjechala bo wiesz mezulka samego nie pusci.. taaaa.. no i w zasadzie tak sie skonczylo ze pogadalismy przy aucie i se pojechali. Eh.To wez moze Ty go umow z kolega i 'wykop go kopem w dupsko' na rozped![]()