reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

@Jotka_Szczotka wpiszesz mnie w tabelke, nie pisze priv bo tu mi wygodniej :D
Biedronka0506,Magda,27 lat, 2cs, 23.11.2017 @ testowanie 23.12.2017 :D
No problemo, =)

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

reklama
Idź na betę jak jesteś w ciąży a idziesz po leki to może akurat tych co nie wolno.
To plamienie z zagnieżdżenia trwa przeważnie 3 dni.
Wcześniej miałam różowe plamienie .
A ile masz tego plamienia ? Tak na oko ? Chodzi mi o ilość . Teraz boli mnie brzuch jak na @ . Tak ciągnie i ściska .
Póki co lekarka nie dala mi żadnych leków .
Mam skierowanie na usg jamy brzusznej i pęcherza , badania krwi wszystkie chyba jakie sa możliwe i posiew moczu .

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Musiałam dzisiaj sąsiadkę poprosić o pomoc bo muszę Emilkę zaprowadzić do szkoły jako że Kaja wczoraj cały dzień miała biegunkę a na wieczór zwymiotowała. Teraz czuje się roztrzęsiona i obolała ale zjadła banana i kromkę z masłem. Może po południu pójdzie do szkoły - zobaczymy. Masakra jakaś z tymi wirusami...
A mnie znowu się problemy z pęcherzem przypałętały dzisiaj rano. Cycki od 5 dni bolą jakby chciały uciec i czuję się... dziwnie :/

Witam się :)
Dziś 7dc. Jeszcze 3-4 dni i zaczynam testy owu :) tak tak wiem wiem miałam nie testować [emoji23] ale luby zaopatrzył mnie w taki zapas testów owu i ciążowych [emoji23][emoji23]
Dajcie pomysł na jakieś fajne dania z jaj (jesteśmy tu z różnych regionów Polski i nie tylko Polski ) :) mam 30 szt pysznych jaj wiejskich z pewnego źródła :D a z synem uwielbiamy wszystko co 'jajowe' :D tym bardziej z takich jajek bo mają smak jaj a nie chemii..
1511852405-8e2ea5d0ef571813-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
My też mamy sąsiada co ma kurki i co tydzień u niego 10 jajek kupujemy i to fakt - smakują zupełnie inaczej niż te ze sklepu. Choć już nie mam porównania bo nie pamiętam kiedy ostatnio jadłam sklepowe..
Ja to uwielbiam jajecznicę po prostu lub omlet z cebulą, szynka, pomidorami koktajlowymi, papryka, kiełkami, szczypiorkiem i pieczarkami [emoji7][emoji7] albo pasta jajeczna. Jajka w koszulkach [emoji7] albo bułki (środek wybrać, wsypać do środka pokrojoną szynkę, cebulę i co tam kto lubi - do piekarnika i potem na to wbić jako i też do piekarnika [emoji7][emoji7][emoji7] mmm same śniadaniowe pomysły [emoji16]
Więcej znajdziesz tutaj np [emoji7] zdjęcia zachęcają mmm
Link do: Jajka na śniadanie

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry