reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja nie testuje,czekam na rozwój sytuacji. Narazie wystąpiło lekkie jedno plamienie po sikaniu. Brzuch nie boli ale jajniki przez chwilę takie jakby @ miała być za moment.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki żeby wredna @ się nie zjawiła ! I na teście ukazały się dwie kreski :*
Dobrze pamiętam że przy poprzednich ciążach też miałaś plamienia implantacyjne?

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
KatiNails mnie testy owu po prawej nigdy nie wyszły pozytywne, to znaczy
inne testy owu pokazywaly piekny pozytyw a te kreska dużo jaśniejsza, nie wiem czy miałaś je już i jak działają na Tobie, ale pisze Ci żebyś wiedziała ;)

KatiNails mnie testy owu po prawej nigdy nie wyszły pozytywne, to znaczy
inne testy owu pokazywaly piekny pozytyw a te kreska dużo jaśniejsza, nie wiem czy miałaś je już i jak działają na Tobie, ale pisze Ci żebyś wiedziała ;)
Tak :) w poprzednim cyklu kreską była mocna ale nadal słabsza niż kontrolna :) na środkowym zdjęciu a 36h później na pewno było owulacja :) więc już wtedy traktuje je pozytywnie :)
Ja testy owu robię czysto orientacyjnie :) bo owulację czuje :)
1511853294-40dc87f50dced722-aaaaaa.jpeg

Trzymam kciuki żeby wredna @ się nie zjawiła ! I na teście ukazały się dwie kreski :*
Dobrze pamiętam że przy poprzednich ciążach też miałaś plamienia implantacyjne?

Tak w obu . Miałam 3 dni plamienia delikatnego. Dlatego bardzo się nakręciłam, obym się nie rozczarowała.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

4 miesiace, ale dwa to byly na spontanie, a dwa kolejne juz z testami owu i odliczaniem itd. Czyli tak serio to w 2 cyklu staran sie udalo. Wiec to mnie pociesza i mam nadzieje, ze teraz tez w miare szybki pojdzie :)

Co do staran- u nas tez wszyscy wiedza, ale to wlasnie przez to ze jak zaszlam w ciaze ktora stracilam, to i ludzie w pracy wiedzili i bliscy. Takze teraz wiedza, ale nikt nie naciska :)
To zycze by teraz tez szybko sie udalo i nie musiala bys czekac:*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry