V
Vel
Gość
Ja test 31Dziewczyny to co mialam to w o salam w tabelke.. s u awdzcie prosze czy nis nie o pierdzielilam
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
...marzenia mają wielką moc...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja test 31Dziewczyny to co mialam to w o salam w tabelke.. s u awdzcie prosze czy nis nie o pierdzielilam
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
To znaczy inaczej.. ciesze sie seksem po @ i przed, ale w okolicach owulacji oboje odczuwamy duze parcie na ciaze... ale to chyba kazda z nas tak ma![]()
Mi znajoma powiedziała że jeśli są wypalane lub wycinane to zawsze odrastają i jej gin tylko je zmniejsza zeskrobując je do minimum - dzięki temu zabiegi zmniejszania ich ma raz na 4 lata i nie odczuwa ich skutków. Zabieg w znieczuleniu miejscowym wtedy jest a nie w ogólnym jak przy wycinaniu albo wypalaniu. Dlatego ja teraz mam spore opory przed tym zabiegiem bo chce wypalić to maleńkie coś co znalazł i podejrzewa o bycie polipem :/Ale nie jest to reguła ze zawsze odrastaja ja taka wyjątkowa jestem
O tototo. Ja to bym chciala zeby czasem wyszedl z kumplem na piwo. Inaczej by moze myslal o niektorych rzeczach,a tak to troche jak rzephahahaha idioty z woda hahahah. Cos w tym jest bo moj chlop ma bzika na tym punkcie. Wczesniej tez mial bzika na punkcie motorow ale na szczescie juz na nich nie szaleje.
Z z jednej strony fajnie ze taki doowy jest ale czasami fajnie oddychnac od 2 polowki.
Tylko mój nie Aleksander tylko po Aleks [emoji14] tak ma w papierachooo nasi synowie mają tak samo na imię![]()
Ja nie testuje,czekam na rozwój sytuacji. Narazie wystąpiło lekkie jedno plamienie po sikaniu. Brzuch nie boli ale jajniki przez chwilę takie jakby @ miała być za moment.Testuje któraś dziś ??
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom