reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny to co mialam to w o salam w tabelke.. s u awdzcie prosze czy nis nie o pierdzielilam

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Ja test 31

...marzenia mają wielką moc...

reklama
To znaczy inaczej.. ciesze sie seksem po @ i przed, ale w okolicach owulacji oboje odczuwamy duze parcie na ciaze... ale to chyba kazda z nas tak ma :)

Ja nie wiem kiedy ma owu - mam porąbane do granic możliwości. Z Kają miałam owu w 8dc (usg potwierdziło bo miałam kontrolę po Clo. A z Emi miałam kole 17dc bo w tym miesiącu tylko dwa razy się przytulaliśmy więc pi razy drzwi mogłam określić XD Nie sprawdzam kiedy mam owu - kochamy się kiedy mamy ochotę i siłę XD

Ale nie jest to reguła ze zawsze odrastaja ja taka wyjątkowa jestem
Mi znajoma powiedziała że jeśli są wypalane lub wycinane to zawsze odrastają i jej gin tylko je zmniejsza zeskrobując je do minimum - dzięki temu zabiegi zmniejszania ich ma raz na 4 lata i nie odczuwa ich skutków. Zabieg w znieczuleniu miejscowym wtedy jest a nie w ogólnym jak przy wycinaniu albo wypalaniu. Dlatego ja teraz mam spore opory przed tym zabiegiem bo chce wypalić to maleńkie coś co znalazł i podejrzewa o bycie polipem :/

Witam się z rana..
Ochłonęłam po wczorajszym dni... Dzielnie czekam na rozwój sytuacji. Jak na tą chwilę nic się nie leje ze mnie. Brzuch mnie nie boli @ w ogóle nie boli. Jajniki czasem dadzą o sobie znać , ale to delikatnie. Jeszcze 3dni i będzie wyrok. Nawet mojego pryszcza okresowego co zawsze jest w jednym i tym samym miejscu od wielu lat nie ma [emoji2]
Mam ogromną nadzieję, oby się sprawdziło.
Cycki siedzą cicho

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
hahahaha idioty z woda hahahah. Cos w tym jest bo moj chlop ma bzika na tym punkcie. Wczesniej tez mial bzika na punkcie motorow ale na szczescie juz na nich nie szaleje.
Z z jednej strony fajnie ze taki doowy jest ale czasami fajnie oddychnac od 2 polowki.
O tototo. Ja to bym chciala zeby czasem wyszedl z kumplem na piwo. Inaczej by moze myslal o niektorych rzeczach,a tak to troche jak rzep

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png

Witam was, 25dc czuje się okropnie :( Cyce bolą, tzn lewy boli aż dotknąć nie mogę, a prawy jest nabrzmiały ale mniej czuły na dotyk. Jestem zmęczona strasznie, zaspałam dzisiaj, wstałam razem z M zrobiłam nam kawę i jemu kanapki do pracy, wróciłam do łóżka i czekałam aż mi kawa wystygnie (nie mogę pić ani jeść gorących po wyrwaniu zęba) w każdym razie nie wiem nawet kiedy usnęłam :( wstałam o 7 na szybko wyszykowalam młodego do szkoły, i jakoś zdążyliśmy na autobus. Teraz czekam aż mi druga kawa wystygnie, bo tamta wystygła aż za bardzo ;) Masakra,zawsze tydzień przed @ czuje się tragicznie. Niech przyjdzie już szybciej :( ehh i Jeszcze mnie głowa boli

A i jeszcze rano miałam taki dziwny śluz... Zastanawiam się czy mnie zapalenie nie łapie... I tak do ginekologa idę w piątek to zobaczymy do piątku

Witam się :)
Dziś 7dc. Jeszcze 3-4 dni i zaczynam testy owu :) tak tak wiem wiem miałam nie testować [emoji23] ale luby zaopatrzył mnie w taki zapas testów owu i ciążowych [emoji23][emoji23]
Dajcie pomysł na jakieś fajne dania z jaj (jesteśmy tu z różnych regionów Polski i nie tylko Polski ) :) mam 30 szt pysznych jaj wiejskich z pewnego źródła :D a z synem uwielbiamy wszystko co 'jajowe' :D tym bardziej z takich jajek bo mają smak jaj a nie chemii..
1511852405-8e2ea5d0ef571813-aaaaaa.jpeg

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry