Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hahahaha idioty z woda hahahah. Cos w tym jest bo moj chlop ma bzika na tym punkcie. Wczesniej tez mial bzika na punkcie motorow ale na szczescie juz na nich nie szaleje.Nie moj uwaza ze wędka to polaczenie idioty w woda. On w motoryzacji siedzi. Ale od kiedy jest maly z nami to jakis taki sie bardzo "domowy" zrobił.
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
A przypomnij jak dlugo sie staralas o ciaze przed poronieniem?Mam nadzieje, ze zobaczysz dwie kreseczki :*
Ja nie umiem odpuscic, orzynajmniej narazie. Posejrzewam, ze jesli przez dluzszy czas nie wyjdzie to dopiero odpuszcze![]()
O to to!To znaczy inaczej.. ciesze sie seksem po @ i przed, ale w okolicach owulacji oboje odczuwamy duze parcie na ciaze... ale to chyba kazda z nas tak ma![]()
No ja w poprzednim cyklu miałam to samo...No i odliczanie dni po owulacji czy już mogę zrobić test wcześniej.. oglądanie jak innym wyszedł np 12dpo czuję się jak totalny freak![]()
Znam roi rozumiem...liczę kiedy owy, kalendarze-srarze, testy, sprawdzanie śluzu a na tabletki kwasu foliowego to już patrzeć nie mogę i dziwne spojrzenie w rodzinie jak pije alkohol...pier*** to wszystkoAle szczerze mówiąc to mam etap poddania się... kilka miesięcy obserwacji cyklu... i nic... w tym nawet nie chce mi się patrzeć kiedy będzie owulka
U mnie nawet nikt nie wie o staraniach. Ale to chyba dobrze, nie dołują mnie...Znam roi rozumiem...liczę kiedy owy, kalendarze-srarze, testy, sprawdzanie śluzu a na tabletki kwasu foliowego to już patrzeć nie mogę i dziwne spojrzenie w rodzinie jak pije alkohol...pier*** to wszystko
U mnie też nikt nie wie, i się nie dowiedzą, dowiedzą się dopiero jak będe w ciąży.U mnie nawet nikt nie wie o staraniach. Ale to chyba dobrze, nie dołują mnie...