reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Nie moj uwaza ze wędka to polaczenie idioty w woda. On w motoryzacji siedzi. Ale od kiedy jest maly z nami to jakis taki sie bardzo "domowy" zrobił.

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
hahahaha idioty z woda hahahah. Cos w tym jest bo moj chlop ma bzika na tym punkcie. Wczesniej tez mial bzika na punkcie motorow ale na szczescie juz na nich nie szaleje.
Z z jednej strony fajnie ze taki doowy jest ale czasami fajnie oddychnac od 2 polowki.

To znaczy inaczej.. ciesze sie seksem po @ i przed, ale w okolicach owulacji oboje odczuwamy duze parcie na ciaze... ale to chyba kazda z nas tak ma :)
O to to! :) spontan jest ale w okolicy owulki czuję jakiś wewnętrzny mus no i zawsze stres pomieszany z nadzieją... tak jest co miesiąc w okolicy dwóch strategicznych dat

No i odliczanie dni po owulacji czy już mogę zrobić test wcześniej.. oglądanie jak innym wyszedł np 12dpo czuję się jak totalny freak :D

No i odliczanie dni po owulacji czy już mogę zrobić test wcześniej.. oglądanie jak innym wyszedł np 12dpo czuję się jak totalny freak :D
No ja w poprzednim cyklu miałam to samo...
Teraz cieszę się że przed 20 grudnia tzn w sumie do 23 mam tyle klientek że nie będę miała czasu myśleć czy się udało czy nie... Przynajmniej taka mam nadzieję.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale szczerze mówiąc to mam etap poddania się... kilka miesięcy obserwacji cyklu... i nic... w tym nawet nie chce mi się patrzeć kiedy będzie owulka
Znam roi rozumiem...liczę kiedy owy, kalendarze-srarze, testy, sprawdzanie śluzu a na tabletki kwasu foliowego to już patrzeć nie mogę i dziwne spojrzenie w rodzinie jak pije alkohol...pier*** to wszystko

reklama
U mnie moja mama wie że się staramy. My mieliśmy dopiero zacząć myśleć o staraniach po nowym roku ale mama moja zaczęła nam mówić żebyśmy wcześniej pomyśleli że Aleks duży, że zanim uda się zajść w ciążę, urodzić to Aleks już przynajmniej 4 lata będzie miał. I fakt. Teraz jak wypadnie mi termin jeśli uda się w tym cyklu Aleks będzie miał 4 lata i miesiąc. Albo nawet i więcej jak w tym cyklu się nie uda. I sama moja mama mi od początku mówiła - zajść w ciążę to nie tak hop siup. Chociaż z moją siostrą (trzecia i ostatnia ciąża moi rodzice wpadli :) ). Ja z kolei miałam 3 lata i 3 miesiące jak urodził się mój brat czyli byłam miesiąc młodsza niż teraz jest mój syn. Natomiast miałam 9 lat i 5 miesięcy jak się siostra urodziła.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry