reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A u mnie wiedza wszyscy ...
pochwalilam sie wszystkim jak jakis dureń jak tylko zaczęliśmy starania .
Przyjaciółki , koleżanki , koledzy , ludzie z pracy , kuzwa wszyscy . I tylko w kółko słyszę No i jak No i jak . Ehhhh durna jestem . Myślałam , ze jak zaczynam starania to tak jakbym juz zaczęła rodzic conajmiej . Postanowiliśmy sie starać w miesiącu , którym braliśmy ślub . Pierwszy raz był pare dni przed ślubem i jak dureń chodziłam na własnym weselu i mówiłam , ze pic za duzo nie moge bo jestem w 36 godzinie w ciąży .... sama sobie na siebie zesłałam to , ze teraz juz mija 6 miesiąc .... :( ehhhh

reklama
A przypomnij jak dlugo sie staralas o ciaze przed poronieniem?
4 miesiace, ale dwa to byly na spontanie, a dwa kolejne juz z testami owu i odliczaniem itd. Czyli tak serio to w 2 cyklu staran sie udalo. Wiec to mnie pociesza i mam nadzieje, ze teraz tez w miare szybki pojdzie :)

Co do staran- u nas tez wszyscy wiedza, ale to wlasnie przez to ze jak zaszlam w ciaze ktora stracilam, to i ludzie w pracy wiedzili i bliscy. Takze teraz wiedza, ale nikt nie naciska :)

U mnie moja mama wie że się staramy. My mieliśmy dopiero zacząć myśleć o staraniach po nowym roku ale mama moja zaczęła nam mówić żebyśmy wcześniej pomyśleli że Aleks duży, że zanim uda się zajść w ciążę, urodzić to Aleks już przynajmniej 4 lata będzie miał. I fakt. Teraz jak wypadnie mi termin jeśli uda się w tym cyklu Aleks będzie miał 4 lata i miesiąc. Albo nawet i więcej jak w tym cyklu się nie uda. I sama moja mama mi od początku mówiła - zajść w ciążę to nie tak hop siup. Chociaż z moją siostrą (trzecia i ostatnia ciąża moi rodzice wpadli :) ). Ja z kolei miałam 3 lata i 3 miesiące jak urodził się mój brat czyli byłam miesiąc młodsza niż teraz jest mój syn. Natomiast miałam 9 lat i 5 miesięcy jak się siostra urodziła.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
ooo nasi synowie mają tak samo na imię :)

@Iga0071 u mnie też stwierdzono, że mam polip w macicy i po najbliższej @ muszę iść umówić termin zabiegu, powiedz mi proszę jak to wygląda u Ciebie tzn. chodzi mi o to jak szybko te polipy u Ciebie odrastają? Czy przed ciążą miałaś już polipy czy pojawiły się dopiero później?

@Iga0071 u mnie też stwierdzono, że mam polip w macicy i po najbliższej @ muszę iść umówić termin zabiegu, powiedz mi proszę jak to wygląda u Ciebie tzn. chodzi mi o to jak szybko te polipy u Ciebie odrastają? Czy przed ciążą miałaś już polipy czy pojawiły się dopiero później?
1 raz miałam zabieg bo nie wiadomo było dokładnie co to jest miałam krwawienia między okresem. Odrosly mi po 2 latach do takiego stopnia ze wypełniły całą macice i lekarz powiedział że nie ma szans na zajście. Po roku od zabiegu lek. Powiedział że są 2 małe ale ja nie wiem jak to szybko rośnie i od kontroli minęło już 5 miesięcy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry