A
Asha.
Gość
No właśnie mój teżTylko mój nie Aleksander tylko po Aleks [emoji14] tak ma w papierach
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie mój teżTylko mój nie Aleksander tylko po Aleks [emoji14] tak ma w papierach
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Oooo [emoji7]No właśnie mój teżnie chciałam Aleksandra by nie mówili do niego Olek
![]()
Ja też ten cykl zaczęłam dość boleśnie;( z nudnościami i wymiotami jak nigdy ale nie wiem czy to nie był wirusI małpa przybyła na dobre . Ale takich bóli to ja jak żyje nie miałam nigdy . Siedze w aucie i po prostu zwijam sie z bólu(())
Mi po poronieniu dopiero test wyszedł pozytywny a beta po tygodniu oczyszczania sie urosła jeszcze do 28 a po jeszcze jednym dniu do 30.Zaczynam sie zastanawiać czy ja przypadkiem nie miałam tej fasolki wczesnej i teraz mnie oczyszcza . Nigdy w życiu tak mnie nie bolało przy @ a dodatkowo tyle czasu sie spóźniła .... Masakra
A ktory to był tydzien ?Mi po poronieniu dopiero test wyszedł pozytywny a beta po tygodniu oczyszczania sie urosła jeszcze do 28 a po jeszcze jednym dniu do 30.
...marzenia mają wielką moc...
To oczyszczanie u Ciebie jak przebiegło ?Mi po poronieniu dopiero test wyszedł pozytywny a beta po tygodniu oczyszczania sie urosła jeszcze do 28 a po jeszcze jednym dniu do 30.
...marzenia mają wielką moc...