V
Vel
Gość
Nie rożniło się od zwykłej miesiaczki, bo ja zawsze mam bolące. Była trochę bardziej krwista przez trzy dni a poźniej 2 tygodnie plamienia.To oczyszczanie u Ciebie jak przebiegło ?
...marzenia mają wielką moc...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie rożniło się od zwykłej miesiaczki, bo ja zawsze mam bolące. Była trochę bardziej krwista przez trzy dni a poźniej 2 tygodnie plamienia.To oczyszczanie u Ciebie jak przebiegło ?
A u lekarza potwierdziłas kiedy ze to było poronienie ? Ktory to był tydzien ciąży ?Nie rożniło się od zwykłej miesiaczki, bo ja zawsze mam bolące. Była trochę bardziej krwista przez trzy dni a poźniej 2 tygodnie plamienia.
Miesiączka spóźniała sie tydzień to wiec było ok 10 dni po zagnieżdżeniu. Po tygodniu plamień zrobiłam betę dwa razy i do lekarza. Zaraz szpital, usg i na usg już było czysto. Zatrzymali mnie jeszcze dobę, Zrobili betę i ta zaczęła spadać wiec puścili do domu.A u lekarza potwierdziłas kiedy ze to było poronienie ? Ktory to był tydzien ciąży ?
Dlatego zrób betęZaczynam sie zastanawiać czy ja przypadkiem nie miałam tej fasolki wczesnej i teraz mnie oczyszcza . Nigdy w życiu tak mnie nie bolało przy @ a dodatkowo tyle czasu sie spóźniła .... Masakra
Miesiączka spóźniała sie tydzień to wiec było ok 10 dni po zagnieżdżeniu. Po tygodniu plamień zrobiłam betę dwa razy i do lekarza. Zaraz szpital, usg i na usg już było czysto. Zatrzymali mnie jeszcze dobę, Zrobili betę i ta zaczęła spadać wiec puścili do domu.
Jutro zrobię , dzis juz nie ma jak .Dlatego zrób betę
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oby.Boziu
Mam nadzieje , ze po prostu mocno sie opóźniła![]()
Ciąża podobno jest od 5Jutro zrobię , dzis juz nie ma jak .
Czyli jak wyjdzie mi wyższa niż 1,2 to znaczy ze jednak cos było ? ....![]()
Ciąży nie ma do 5 tak lekarze twierdzą. Po poronieniu dwa miesiące nie dostawałam @ i już szłam prawie na wywołanie. Zrobiłam betę zeby być pewna i wyszła 3.6. Miałam zamiar powtorzyć za dwa dni bo już taki obiecujacy wynik był i na drugi dzień dostałam @. Wiec u mnie to wszystko popieprzone.Jutro zrobię , dzis juz nie ma jak .
Czyli jak wyjdzie mi wyższa niż 1,2 to znaczy ze jednak cos było ? ....![]()