reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dziewczyny, boziu no nie jestem w stanie zrozumiec.. po co rozpamietywac jakies przeszłości.. co bylo jakies bóle, itp rzeczy, zastanawiac sie, wkrecac to w niczym nie pomoze a tylko fiksujecie. Od paru dni ciezko sie was czyta. Nie wiem dlaczego mawzajem sie tak dziwnie nakrecacie pesymistycznie bardzo. Szczerze wolalabym nie wiedziec ze poronilam. Po co wam to!? Co bedziecie sobie tym udowadnialy? TLUMACZYLY? Cholera dziewczyny no mam was wszystkie lac na goly tyłek! Juz nie wiem czy czytac was odbierac poważnie czy uwazac ze juz cos z glowa bie tak.. nie wiem.. wierzę ze kazda z nas pragnie tego dziecka, ale nakrecajac się w ten sposób stresujecie sie! Ja erdziele po co! NIECH KTÓRAŚ ODPOWIE PO CO?

Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
qb3cj44j6cg72hqh.png
Masz racje .... święta racje .
Koniec z tym zamartwianiem .

reklama
Przepraszam, że tak ostro zareagowalam, ale zamartwianie sie, doszukiwanie sie poronienia, nie jest dobre. Potwierdzac to jeszcze badaniami, żeby cierpieć? Powodowac dalej stres i wraz sie blokować?

Kazda ktora poronila, powie ze to nie jest przyjemne doswiadczenie więc. Prosze Was. Tylko spokoj nas uratuje.

qb3cj44j6cg72hqh.png
Popieram Cię Jotka :) Dobrze mówisz, dodawanie sobie kolejnych zmartwień i to na własne życzenie na pewno nie służy a wręcz przeciwnie.

Przepraszam, że tak ostro zareagowalam, ale zamartwianie sie, doszukiwanie sie poronienia, nie jest dobre. Potwierdzac to jeszcze badaniami, żeby cierpieć? Powodowac dalej stres i wraz sie blokować?

Kazda ktora poronila, powie ze to nie jest przyjemne doswiadczenie więc. Prosze Was. Tylko spokoj nas uratuje.

qb3cj44j6cg72hqh.png
Ale , żaden to temat tabu... taki sam jak każdy jeden....

Hej laseczki! Przykro mi za te wszystkie @ co przyszły a miały nie przyjść! Czy to oznacza, ze nie będzie u nas żadnej sierpniowki? Ktoś się załapał na sierpień lub jeszcze może się załapać? :)
Ja wam powiem, ze tym razem coś we mnie pękło i w sumie to mam już wszystko w dupie :) będzie co ma być albo nie będzie czego ma nie byc. Mam nadzieje, ze taki stan utrzyma się w mojej głowie, bo czuje się bardzo dobrze! :) w poprzednim cyklu tak się nakręciłam jak jakaś nienormalną, straciłam zupełnie kontrole nad sobą i to był jakiś koszmar! Trzasnęłam się dwa razy po ryju i jestem nowa jak sweterek wyprany w perwolu! :)
Pewnie was to nie obchodzi za bardzo ;) ale tak jakoś chciałam się podzielić z kimś moim nowym lekkim stanem ducha [emoji16]
Dziękuje za uwagę ;)

reklama
Hej laseczki! Przykro mi za te wszystkie @ co przyszły a miały nie przyjść! Czy to oznacza, ze nie będzie u nas żadnej sierpniowki? Ktoś się załapał na sierpień lub jeszcze może się załapać? :)
Ja wam powiem, ze tym razem coś we mnie pękło i w sumie to mam już wszystko w dupie :) będzie co ma być albo nie będzie czego ma nie byc. Mam nadzieje, ze taki stan utrzyma się w mojej głowie, bo czuje się bardzo dobrze! :) w poprzednim cyklu tak się nakręciłam jak jakaś nienormalną, straciłam zupełnie kontrole nad sobą i to był jakiś koszmar! Trzasnęłam się dwa razy po ryju i jestem nowa jak sweterek wyprany w perwolu! :)
Pewnie was to nie obchodzi za bardzo ;) ale tak jakoś chciałam się podzielić z kimś moim nowym lekkim stanem ducha [emoji16]
Dziękuje za uwagę ;)

Ja się mogę załapać[emoji846]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry