reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej laseczki! Przykro mi za te wszystkie @ co przyszły a miały nie przyjść! Czy to oznacza, ze nie będzie u nas żadnej sierpniowki? Ktoś się załapał na sierpień lub jeszcze może się załapać? :)
Ja wam powiem, ze tym razem coś we mnie pękło i w sumie to mam już wszystko w dupie :) będzie co ma być albo nie będzie czego ma nie byc. Mam nadzieje, ze taki stan utrzyma się w mojej głowie, bo czuje się bardzo dobrze! :) w poprzednim cyklu tak się nakręciłam jak jakaś nienormalną, straciłam zupełnie kontrole nad sobą i to był jakiś koszmar! Trzasnęłam się dwa razy po ryju i jestem nowa jak sweterek wyprany w perwolu! :)
Pewnie was to nie obchodzi za bardzo ;) ale tak jakoś chciałam się podzielić z kimś moim nowym lekkim stanem ducha [emoji16]
Dziękuje za uwagę ;)
Ja jeszcze też mam szane :P

reklama
A No to powodzenia dziewczyny! Ktoś ten sierpień na pewno obstawi. Nie wierze, ze żadna się nie załapie ;) otwieramy zakłady? [emoji6][emoji23]
Myślę, że conajmnije dwie albo trzy dziewczyny będą nas na sierpniówkach reprezentować.

f2wlk6nllyt56xuu.png

oar8vfxm3ynusaok.png

Macie tez dziaiaj taki slaby dzien? Zasypiam na stojaco przed kompem w pracy...

Ja tez mam słaby dzień ale żeśmy z mężem wczoraj przy poniedziałku, jak na patologie przystało powinkowali do 2 w nocy. Ogólnie było warto [emoji16] ale dzisiaj płace za to cenę :) nie mogę się doczekać wieczora aż się walnę! Paciorek, siusiu i spać :)

reklama
Ja tez mam słaby dzień ale żeśmy z mężem wczoraj przy poniedziałku, jak na patologie przystało powinkowali do 2 w nocy. Ogólnie było warto [emoji16] ale dzisiaj płace za to cenę :) nie mogę się doczekać wieczora aż się walnę! Paciorek, siusiu i spać :)
Mój mnie dziś namawia na zło, a Ja nie wiem czy Ja mogę ... Ale chyba piwko jeszcze nkomu nie zaszkodziło jedno zwłaszcza :P No chyba , że dopijemy winem :P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry