Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciąży nie ma do 5 tak lekarze twierdzą. Po poronieniu dwa miesiące nie dostawałam @ i już szłam prawie na wywołanie. Zrobiłam betę zeby być pewna i wyszła 3.6. Miałam zamiar powtorzyć za dwa dni bo już taki obiecujacy wynik był i na drugi dzień dostałam @. Wiec u mnie to wszystko popieprzone.
Po tym jak poronilas bierzesz jakieś leki ?
Przestaje bolec ... chociaz tyle ...
...marzenia mają wielką moc...
Witamy nową koleżankę :-) :-*Przeprowadzam się do tej grupy chociaż i nie wiem czy tu też się dopisuję. Ogólnie 2 lata starań o dziecko....W tym poród martwego dziecka w 9 miesiącu, dlatego pisze że 2 lata starań bo nadal na pytania czy masz dzieci odpowiadam ,, nie". Poza tym posiadam polipy macicy które 2 krotnie były oferowane i stale dorastają, obecnie na 2 małe znowu. Dziś mam zły dzień jak zwykle kiedy do drzwi puka @. To by było na tyle szukam tu wparcia i pocieszenia.calusy
No mój ból dzisiejszy nie do opisania .Ja wam coś odpowiem, to był kwiecień albo maj 2011 r tej bolesnej miesiączki nigdy nie zapomnę... Miesiączka spóźniała mi się dwa tygodnie bylam pewna że byłam w ciąży,ale nie zrobiłam testu.. dlaczego nie wiem, myślałam że tylko się spóźnia, ale jak przyszła to krew się lała masakrycznie ból brzucha wymioty... Po kilku godzinach przeszło, a jak byłam po tym u gina to nic nie widział.. kto wie co to było.... Czy tylko @ czy coś takiego więcej
Biedne my kobity jesteśmy ....Leków nie biorę bo to pierwsze poronienie to nic nie robią. Dr endokrynolog zleciła zrobić prl. Ale jak teraz sie wybiorę do gin to wydębię od niej skierowania na wiecej badań, bo ten cykl był bolesny od samej ovu.
...marzenia mają wielką moc...
Nio! Ale i silne, wiws spinamy tyłki i działamy dalej!Biedne my kobity jesteśmy ....![]()