O'Hara
Fanka BB :)
Od wczoraj działamy tylko wczoraj jakos szybko poszłohehe
Moze dzis bedzie konkretniej![]()
Aha a żel robi fajna robotę![]()
Nieraz nieważne jak długo, liczy się efekt końcowy [emoji898][emoji898][emoji898][emoji898][emoji898]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Od wczoraj działamy tylko wczoraj jakos szybko poszłohehe
Moze dzis bedzie konkretniej![]()
Aha a żel robi fajna robotę![]()
ale skończyliśmy w takiej pozycji , ze chyba mało co zostało bo uciekło szybciej niż zdążyłam zrozumieć , ze juz chyba poNieraz nieważne jak długo, liczy się efekt końcowy [emoji898][emoji898][emoji898][emoji898][emoji898]![]()

ale skończyliśmy w takiej pozycji , ze chyba mało co zostało bo uciekło szybciej niż zdążyłam zrozumieć , ze juz chyba po![]()
Aha! To już wiemy skąd ten nick![]()
Ja się witam popołudniowo. Zasypało nas na dobre [emoji16] całe miacho sparaliżowane [emoji15]
Ale kurne moje storczyki kwitną! Paczcie:
![]()
[emoji7]
Z tego co sie naczytalam, to pozycja ma male znaczenie, ale i tak jakos zawsze staramy sie kobczyc w tej najbardziej klasycznej pozycjiale skończyliśmy w takiej pozycji , ze chyba mało co zostało bo uciekło szybciej niż zdążyłam zrozumieć , ze juz chyba po![]()
Albo jedź do sanatoriumChyba go muszę trzasnąć na odmulenie, przemoc domowa, pełna patologia))
Albo jedź do sanatorium
Link do: STARACZKI 2017-na pw podaj:nick,imię,wiek,cykl,data.ost@,data.testu
![]()
Mi chodzilo o ten towar co Ci potrzebny.. nie ogladalas Sztuki kochania??A tam sanatorium. Pożyczaj łopatę i dywan, nie będę się cackać [emoji16]
My to samoZ tego co sie naczytalam, to pozycja ma male znaczenie, ale i tak jakos zawsze staramy sie kobczyc w tej najbardziej klasycznej pozycjitak zapobiegawczo
![]()
![]()
![]()
w kółko i w kółko . Wczoraj nas jakos poniosło