reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Podziwiam serio.
Dla mnie jako dla dziecka to zawsze trauma była i teraz zbieram owoce, bardzo mnie igła stresuje.. No nie wyobrażam sobie z dzieckiem iść na krew, chyba mąż będzie musiał chodzić.. choć ż jednej strony jednak dziecko wtedy potrzebuje mamy, ale nie wiem czy będę potrafiła być na tyle silna żeby to dziecko wspierać czy będę tylko je stresować moimi łzami i moim strachem..
No nic zobaczymy jak to będzie [emoji14]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem przekonana, ze jak bedziesz musiala isc z dzieckiem na badanie, to dasz rade. Tak jak piszesz, mamy zniosą wszystko. Ja tez nienawidze badania krwi, jak mam isc to w noc poprzedzającą badanie nie umiem zasnac- no jak dziecko ;) natomiast jak ide z moją to bez problemu trztmam ją na kolanach, pomagam pielęgniarkom przytrzynac jej rączke i moge caly czas bez problemu patrzeć na tą wbitą iglę.

reklama
Ty mi powiedz jak Ty się czujesz w ogóle - mysle o Tobie cały wczorajszy dzień i dzisiaj od rana [emoji14]
Stresik przedslubny jest ?:D

Jeszcze nie [emoji23][emoji23] to tylko cywilny to wiesz [emoji23] będę pewnie siać histerię zaraz przed [emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem przekonana, ze jak bedziesz musiala isc z dzieckiem na badanie, to dasz rade. Tak jak piszesz, mamy zniosą wszystko. Ja tez nienawidze badania krwi, jak mam isc to w noc poprzedzającą badanie nie umiem zasnac- no jak dziecko ;) natomiast jak ide z moją to bez problemu trztmam ją na kolanach, pomagam pielęgniarkom przytrzynac jej rączke i moge caly czas bez problemu patrzeć na tą wbitą iglę.
Wierzę w te supermoce!
Oby mi też towarzyszyly [emoji14]
Kiedyś byłam z siostrą i siosytrzenica kilkumiesieczna i siostra po szczepieniu mi mała dała żeby iść do apteki do ryczałam bardziej od niej.. [emoji23]
No ale wiadomo - ze swoim też inaczej.
Zobaczymy [emoji14] jak to będzie

Na szczęście w pierwszym :)
We wrześniu się zdecydowaliśmy a w październiku już test pozytywny. Mieliśmy ogromne szczęście ale też duuuuzo stresu bo od pierwszego dnia starań i ciąży byłam chora, jestem po 3 antybiotykach i bardzo mnie to stresuje czy wszystko w porządku

Koleżanka też brała antybiotyk bo nie wiedziała i wszystko ok :) też się denerwowała pytała gina :) to fajnie że
tak szybko się udało bo z każdym miesiacem starań jest coraz większe ciśnienie na ciąże ;)

Trzymam kciuki [emoji7][emoji7][emoji7]

Wtbacz ale nie dziękuję :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

Aniołek [*] 10.12.2017 8t3d

Jeszcze nie [emoji23][emoji23] to tylko cywilny to wiesz [emoji23] będę pewnie siać histerię zaraz przed [emoji23]

Haha a tam tylko cywilny !
Ślub to ślub !
Dla mnie też bardzo ważny był kościelny ale są ludzie, którym nie zależy lub nie mogą i to jedyny ich ślub i też równie ważny jak konkordat!
Stresik będzie na pewno :F zobaczysz! Ale i radość [emoji173]
Czekamy na piękne zdjęcia :R
Masz już te sukienkę ? Bo jak ost o ślubie była mowa to jeszcze nie miałaś !

reklama
Haha a tam tylko cywilny !
Ślub to ślub !
Dla mnie też bardzo ważny był kościelny ale są ludzie, którym nie zależy lub nie mogą i to jedyny ich ślub i też równie ważny jak konkordat!
Stresik będzie na pewno :F zobaczysz! Ale i radość [emoji173]
Czekamy na piękne zdjęcia :R
Masz już te sukienkę ? Bo jak ost o ślubie była mowa to jeszcze nie miałaś !

Jest ale czekam na drugą i zobaczę w której lepiej będę wyglądać :D

Do góry