lili78
Fanka BB :)
Kurna !!! Stara juz taka jestem ale tego badania szyjki nie ogarniam[emoji23][emoji23][emoji23]Wybadałam, że szyjka otwarta u mnie. Chlopa mi trza![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurna !!! Stara juz taka jestem ale tego badania szyjki nie ogarniam[emoji23][emoji23][emoji23]Wybadałam, że szyjka otwarta u mnie. Chlopa mi trza![]()
Młoda laska jesteś !Mnie chodzi o moj wiek i magiczne 40 lat[emoji23]
Działać działać !!Wybadałam, że szyjka otwarta u mnie. Chlopa mi trza![]()
Ja kilka dni w tym cyklu sprawdzalam ale czuć róznice z wczoraj a dzisKurna !!! Stara juz taka jestem ale tego badania szyjki nie ogarniam[emoji23][emoji23][emoji23]
Tak generalne to wygladam i czuję sie na 10 lat mniej ale wiadomo biologia ma swoje prawa...chociaz pociesza mnie, ze w mojej rodzinie ciaza w wieku 40 lat to tradycja od trzech pokoleń[emoji13]Młoda laska jesteś !
Mam klientkę po 40 to bardziej przebojowej babki nie znam [emoji14]
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
O pierwsze sie starasz?Tak generalne to wygladam i czuję sie na 10 lat mniej ale wiadomo biologia ma swoje prawa...chociaz pociesza mnie, ze w mojej rodzinie ciaza w wieku 40 lat to tradycja od trzech pokoleń[emoji13]
Oj tam. Moja klientka jedną pierwsza ciąża w wieku 36 lat i wszystko okTak generalne to wygladam i czuję sie na 10 lat mniej ale wiadomo biologia ma swoje prawa...chociaz pociesza mnie, ze w mojej rodzinie ciaza w wieku 40 lat to tradycja od trzech pokoleń[emoji13]
O drugie[emoji4] mam juz synka 6 lat[emoji4]O pierwsze sie starasz?
Ciiii nastepny bedzie Kasienki 3b potem mojPamiętajcie mi się ostatnio 6 testów pozytywnych śniło !!!
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom