Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mialam zawsze kilka dni po owu sucho a tym razem mialam bialawy sluzDziewczyny witam w 25 dc objawow żadnych (cykle 32 dnio we mam) jak zwykle po owulacji mam dziwny sluz czasem taki glut rozciagliwy jak katar sorki za dokładny opis ://jak zwykle pewnie nic z tego juz chyba że przyzwyczaiłam do tego. ..
Postaram sieAsis7 wierz ze bedzie dobrze..ten stres tylko wprowadza niepokoj..dzis objawow nie ma ale za tydzien wszystko sie moze zmienic a jesli nawet sie nie zmieni to nic..bo wiele kobiet ich nie mialo a.wszystko bylo ok!
Postaraj sie myslec pozytywnie . sciskam!!!
Ja będąc zarowno w ciąży z młodą, jak i tej straconej, rowniez zero przykrych objawow typu wymioty. Jedynie silny ból piersi.Postaram siezero negatywnego myslenia
:*
No mam nadzieje ze dolaczysz do mnieJa będąc zarowno w ciąży z młodą, jak i tej straconej, rowniez zero przykrych objawow typu wymioty. Jedynie silny ból piersi.
A co do bólu cyców wlasnie to coś mnie ćmią dzisiaj i jakies takie wrażliwsze się zrobily. Piereszy raz od straty je czuję, a przed dwoma @ po stracie nie bolały mnie nic a nic.
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo chętnie. Zobaczymy w przyszlym rygodniu,czy wredna @ zamilknie na rok czy jednak sie pojawi.No mam nadzieje ze dolaczysz do mnie![]()
Trzymam kciuki żeby jednak się nie zjawiłaBardzo chętnie. Zobaczymy w przyszlym rygodniu,czy wredna @ zamilknie na rok czy jednak sie pojawi.
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom