Asis7
Fanka BB :)
No tak lekarz wie lepiej wiadomo. Ale w tym co pisza tez jest prawda przeciez to nie jest wyssane z palcaJa chyba wolę wierzyć lekarzowi niż temu wszystkiemu co w Internecie piszą.
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No tak lekarz wie lepiej wiadomo. Ale w tym co pisza tez jest prawda przeciez to nie jest wyssane z palcaJa chyba wolę wierzyć lekarzowi niż temu wszystkiemu co w Internecie piszą.
Dlatego wrzucam na luz, nie mysle już o tym bladziochu i idę gotować. Jak w następne dni ściemnieje to powiem mężowi[emoji846]
Moj w poniedzialek taki wyszedla beta rosnie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to patrz. W Internecie jest wszystko.No tak lekarz wie lepiej wiadomo. Ale w tym co pisza tez jest prawda przeciez to nie jest wyssane z palca
Lepiej mi tego nie pokazuj bo teraz to ja sie martwie o swoja ciazeNo to patrz. W Internecie jest wszystko.
![]()
U Ciebie dobrze będzie. Nie forsuj się i do wizyty u lekarza zleci szybko.Lepiej mi tego nie pokazuj bo teraz to ja sie martwie o swoja ciaze
Ale dla pewnosci w poniedzialek powtorze beteU Ciebie dobrze będzie. Nie forsuj się i do wizyty u lekarza zleci szybko.
No ten jest pozytywnyZobacz załącznik 842094 test z 11 dc
Ja widzę cień na dwóch ostatnich na tych dobrze oswietlonych nicWiesz co, chyba jeszcze nie będę dziękować... jakoś w to nie jestem w stanie uwierzyć. Na razie po prostu na wszelki wypadek nie będę pic tego winka i powtórzę test w następne dni ale już z pierwszego moczu. No po prostu nie jestem w stanie uwierzyć w to... prędzej może ten test jakiś wadliwy.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom