reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dzisiaj 6/7dpo, i pojawiło sie chwilowe kłucie w prawym jajniku... Moze jakiś kropek chce sie zagnieździć? ;)
Ja mialam klucie od 17 do 19 dc. I też mam nadzieję, ze to wlasnie to:) trzymam kciuki oby się nam udalo.
U mnoe dzis 25 dc cyklu... jeszcze trochę i zatestuję.. no chyba ze mnie wredota wyprzedzi:(

Ja mialam klucie od 17 do 19 dc. I też mam nadzieję, ze to wlasnie to:) trzymam kciuki oby się nam udalo.
U mnoe dzis 25 dc cyklu... jeszcze trochę i zatestuję.. no chyba ze mnie wredota wyprzedzi:(

Chyba termin @ mamy razem? 10.06?
25dc, a kłucie było w 17-19? Ja to juz bym testowała :):)

Trzymam kciuki!!!

Chyba termin @ mamy razem? 10.06?
25dc, a kłucie było w 17-19? Ja to juz bym testowała :):)

Trzymam kciuki!!!
Ja mam na 06.06 termin. Chociaz jak ostatnio przegladalam kalendarz to cykle:
Luty: 32
Marzec:26
Kwiecień: 27
Srednia wychodzi mi 28 ale sama juz nie wiem kiedy mam się spodziewać.
Jutro pojde do rosmana po ten czuly test i w sobote zatestuje.

cześć dziewczyny.
miałam 2 cieżkie dni.
wczoraj w praccy masakra - po pracy biegiem do domu robiłam 3bita ciasto dla Oli do przedszkola, a o 20.00 się kapnęłam że mam zrobić czapkę na gumkę dla liliowej wróżki, którą ma być moja Córka:) narobiłam się (ot wyzwanie skleić papier bez kleju hehe) potem malowałam na niej brokatowe gwiazdki i takie tam... koniec końców godz 23.00 padłam
Dziś - 1/2dnia w pracy z zagraniczną wizytacją, potem imprezka u Oli - bardzo udana (czapeczka o zgrozo okazała się niepotrzebna....) po imprezce poszłysmy na plac zabaw a potem na działkę i o 20.00 wróciliśmy.

I uwaga uwaga poproszę o werble i fanfary :p

DOSTAŁAM @!!! dawno tak się nie cieszyłam na "jej widok"
jestem zaskoczona nieco, bo 5 dni za wcześnie przyszła tzn 27dnia cyklu (2 poprzednie cykle były 32dniowe)
Umieram z bólu ale co tam - najważniejsze że dołączam do grona starających się JEJEJEJEJEJEJE!!!!!!!

Fabimama - bardzo proszę o przeniesienie mnie z poczekalni do starających:)

moje dane:
kolekcjonerka-35-Oliwia-1-2/07 (5 urodziny mojej Córki) :)

Zapomniałam przywitać nowe Staraczki:)

Meldunek z ranka : jedna mocna i jedna mega bladziutka.... oby to byla prawda ....

===Dwóch chłopców mamy, o trzeci Skarb się staramy :-D ===

wieeeeelkie gratki dla Ciebie!!!

Witam wszytkich!!! Ania gratuluję. ... Qurcze dziewczyny czy to możliwe ze ja mogę te dni i zatem owulka mieć 7 dni przed okresem. ...bo ja już juz nic nie rozumiem. ... według obliczeń aplikacji powinnam mieć dni płodne plus minus tak 21.05 do około 01.06 bo mam nieregularne cykle i raz mam 25 a raz 28 czyli podaje większe widełki. ...teraz teoretycznie powinnam mieć krótszy cykl bo tak mam na zmianę juz od roku wiec tu raczej nie powinno być inaczej...no ale w te dni na nic nie miał ochoty ale oczywiście i tak robiliśmy co trzeba bo wiecie szkoda cyklu ;) a teraz okazuje się ze ha mam duuuużo ochotę na to i owo...czy to nie dziwne ;)

cóż z cyklami róznie bywa, u mnie też przez nieregularne cykle czasem ciężko jednoznacznie zdiagnozować objawy
tak jak np teraz, sądziłam ze mam bóle przedmiesiączkowe i spodziewałam się jej za kilka dni...

Dzisiaj 6/7dpo, i pojawiło sie chwilowe kłucie w prawym jajniku... Moze jakiś kropek chce sie zagnieździć? ;)

Wyjazd do Polski za 48 dni... bilety kupione... auto zabukowane... a teraz od 3 godzin szukam domku nad morzem blisko gdyni i ceny Z tak powalajace ze glowa mala!!!!! Wrrrrrr

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

udanego urlopu!!!!

A ja do polski jadę za 34 dni. I już się nie mogę doczekać,zobaczę siostrzenice pierwszy raz na żywo. (Do tej pory tylko zdjecia). Mam nadzieje ze to będą super spędzone dwa tygodnie. :);)

udanego urlopu!!!!

wredoto precz!!!:p

Zapomniałam przywitać nowe Staraczki:)

wieeeeelkie gratki dla Ciebie!!!

cóż z cyklami róznie bywa, u mnie też przez nieregularne cykle czasem ciężko jednoznacznie zdiagnozować objawy
tak jak np teraz, sądziłam ze mam bóle przedmiesiączkowe i spodziewałam się jej za kilka dni...

udanego urlopu!!!!

udanego urlopu!!!!

wredoto precz!!!:p
W takim razie cieszę się razem z Tobą :)
Mnie dzisiaj bolal prawy jajnik, a pozniej cale podbrzusze, wiec pewnie @ wczesniej przyjdzie. Znow mi sie cykl skraca, juz nie nadazam. Zawsze 28 dni jak w zegarku, ostatnie pol roku 33 dni, a teraz by bylo 31...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie dzisiaj bolal prawy jajnik, a pozniej cale podbrzusze, wiec pewnie @ wczesniej przyjdzie. Znow mi sie cykl skraca, juz nie nadazam. Zawsze 28 dni jak w zegarku, ostatnie pol roku 33 dni, a teraz by bylo 31...

Karola ja przeważnie miałam cykle 28-29dniowe. A ostatnio były dłuższe - 32dniowe, więc teraz naprawdę @ mnie zaskoczyła... i weź bądź teraz mądra i prognozuj długość kolejnego:/

Mamuniol trzymam kciuki!
cześć dziewczyny.
miałam 2 cieżkie dni.
wczoraj w praccy masakra - po pracy biegiem do domu robiłam 3bita ciasto dla Oli do przedszkola, a o 20.00 się kapnęłam że mam zrobić czapkę na gumkę dla liliowej wróżki, którą ma być moja Córka:) narobiłam się (ot wyzwanie skleić papier bez kleju hehe) potem malowałam na niej brokatowe gwiazdki i takie tam... koniec końców godz 23.00 padłam
Dziś - 1/2dnia w pracy z zagraniczną wizytacją, potem imprezka u Oli - bardzo udana (czapeczka o zgrozo okazała się niepotrzebna....) po imprezce poszłysmy na plac zabaw a potem na działkę i o 20.00 wróciliśmy.

I uwaga uwaga poproszę o werble i fanfary[emoji14]
DOSTAŁAM @!!! dawno tak się nie cieszyłam na "jej widok"
jestem zaskoczona nieco, bo 5 dni za wcześnie przyszła tzn 27dnia cyklu (2 poprzednie cykle były 32dniowe)
Umieram z bólu ale co tam - najważniejsze że dołączam do grona starających się JEJEJEJEJEJEJE!!!!!!!

Fabimama - bardzo proszę o przeniesienie mnie z poczekalni do starających:)

moje dane:
kolekcjonerka-35-Oliwia-1-2/07 (5 urodziny mojej Córki) :)
Kochana witamy w staraczkach ale pozwól ze jutro zmienię tabelkę dziś już nie mam na nic sil...;)

Jutro wrzucę Cię do naszej szczęśliwej tabelki! Szczęśliwej no z miesiąca na miesiąc więcej fasolek!!

Umieram... spaliła sobie plecy i ramiona na tym dzisiejszym słońcu.. pierwszy raz oś wielu wielu lat zachciało mi się piwa! Mąż pojechał i kupil;) pyyycha jabulkowe bylo;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry