reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

☃️ 🎄W grudniu przy choince nadzieja w nas rośnie,by wreszcie dwie kreski powitać radośnie 🎁

Dziewczyny nie wytrzymalam do jutra 🥹🍀
Gratuluję ❤️🤩 piękne dwie kreski.
Ja korzystam z tych recept online jak potrzebuje coś na szybko i od ręki za 40-50 zł mam co potrzebuje 👌

Nie korzystam z żadnej konkretnej, szukam w google "recepta online" i wchodzę po kolei sprawdzam cenę, wybieram gdzie taniej 🤣🤐 a wygląda to tak że po wypełnieniu ankiety dostajesz na email linka do czatu z lekarzem, lekarz zazwyczaj pyta "a po co a na co" i będziesz musiała przedstawić zalecenia innego lekarza czy tam w Twoim przypadku receptę która Ci wygasła i on Ci wystawi nową receptę i poda do niej kod. Tyle 👌 nic skomplikowanego ❤️
Ale to tak wszystko? Wypisują?
Dziewczyny, na wstępie bardzo gratuluję wam kreseczek – naprawdę cudowne wieści i ogromnie się cieszę, że u was się udało.
Chciałabym jednak na jakiś czas się z wami pożegnać. Czuję się, jakby czołg po mnie przejechał. Mam już dość starań – psychicznie i fizycznie. W grudniu nawet nie zamierzam testować, bo po prostu nie mam na to siły.
Moje małżeństwo wisi na włosku. Bardzo się kłócimy i coraz częściej czuję, że jeśli szybko nie będzie bobasa, to albo się rozejdziemy, albo będziemy żyć razem jak pies z kotem. Ja staję na głowie, żeby wszystko było idealnie, a mój mąż… mam wrażenie, że nic sobie z tego nie robi. Potajemnie pali papierosy, pije alkohol i ogólnie wali w kulki ze wszystkim.
Potrzebuję oddechu, spokoju i czasu, żeby to wszystko poukładać. Trzymam za was wszystkie ogromnie kciuki i mam nadzieję, że kiedyś wrócę tu z lepszymi wiadomościami.

Ściskam ❤️
Bardzo mi przykro że miotają Wami takie emocje. Ale bardzo je rozumiem. Wróć w pełni sił 💪

reklama
U mnie dzisiaj też po wizycie bez dobrych wieści. Dzisiaj 11dc a pęcherzyki z obu stron max 5mm... Lekarza uważa że może jeszcze coś ruszy bo miewałam dłuższe cykle ale ja jakoś nie mam nadziei na ten cykl. Nawet nie mógł stwierdzić czy będzie z lewego czy z prawego owulacja..W kazdym razie idę na laweczke bo na testowanie w tym mc na pewno się nie wyrobie..

Gratuluję ❤️🤩 piękne dwie kreski.

Ale to tak wszystko? Wypisują?

Bardzo mi przykro że miotają Wami takie emocje. Ale bardzo je rozumiem. Wróć w pełni sił 💪
No wszystko to napewno nie, ja cokolwiek nie potrzebowałam to musiałam mieć "podkładkę" w zaleceniach od lekarza który mnie prowadzi w danym problemie albo w wynikach badań tsh jak ostatnio potrzebowałam Euthyrox. Jedyne czego nie musiałam "udowadniać" to jak potrzebowałam "tabletkę po" ale to inna historia i nie była ona dla mnie 🤐👌

To jest psychoza u mnie z tym testowaniem. Ja nie umiem wytrzymać do wieczora i znów zrobiłam test - choooooreeee, bo rano i tak idę na betę o ile będzie chociaż trochę mocniejsza kreska jutro.
Czy ktoś też tak głupiał z tymi testami?

Załączniki

• IMG_6566.jpeg
    IMG_6566.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 52
To jest psychoza u mnie z tym testowaniem. Ja nie umiem wytrzymać do wieczora i znów zrobiłam test - choooooreeee, bo rano i tak idę na betę o ile będzie chociaż trochę mocniejsza kreska jutro.
Czy ktoś też tak głupiał z tymi testami?
Ja tu widzę duszka 😛 ale na wieczór to słabe stężenie już

Tak się podjaralam waszymi kreskami że też bym już sprawdziła 🤣 ale jeszcze tydzień 🤣 chociaż już cyc boli, a może sobie wmawiam 🤡

reklama
Do góry