M2b
Fanka BB :)
HahaNo kochana, po litrze to ja już nie byłabym łatwa tylko martwa
Paraplu, dawaj, jestem gotowa na wszystko!
ja tez. I na nastepny dzien ide do pracy wiec to nie bylby dobry pomysl Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
HahaNo kochana, po litrze to ja już nie byłabym łatwa tylko martwa
Paraplu, dawaj, jestem gotowa na wszystko!
ja tez. I na nastepny dzien ide do pracy wiec to nie bylby dobry pomysl Pinacolada tez jest spokoDla mnie magicznym drinem jest mojito... Jestem po nim taka wyluzowana i wesoła jak nigdy [emoji14] idealne odmóżdżenie [emoji14]
![]()

To chyba paraplu ma przepis na napój mocy [emoji23][emoji23][emoji23]dobrze pamietam?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super ! GratulujeDziewczyny mam wynik bety.
19.12 - 421,40
21.12 - 830,90
Haha czasy liceum mi sie przypomnialy. Ten Komandos z Zabki z kuszacym aromatem siarkiEee nie wiem czy chodzi Ci o to wino proste z cola co smakuje jak guma balonowa? [emoji848][emoji23]
Przepis prosty, kupic najbardziej walace siara wino, do tego koniecznie 2 biale, plastikowe kubeczki (prostego po prostu nie wypada pic w szkle [emoji38]) i cole.
Biale kubeczki maja dwie charakterystyczne czesci, karbowana i plaska czesc. Wina nalac tyle co karbowana czesc, coli tyle co plaska.
Włala
Drink zwie sie karamuczo (nie wiem jal to sie pisze).

Drzwi mi sie zatrzasnęły i nie mogę wyjść z domu [emoji85] gin do mnie dzwoni kurier z paczkami przyjechał a ja nie otwieram i drę sie przez drzwi [emoji23]
Haha![]()