reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ja jeszcze mam 3seinki morskie=P
To my skromnie bo tylko dwie biale myszki

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

reklama
Szczura. ( byly 2 buuuu) Chomika . suczke maltanczyk i myslimy by jej kompanke zalatwic. Sie zobaczy. Ale z wlosem bo siersci w domu nie zniese pozatym mojej suni nie czuc co jest dla mnie duzym komfortem choc bardziej lubie duze psy
Wychowalam sie z mnostwem zwierzat dookoła takze to dla Mnie nie problem :)

Ogladamy tvp rozrywka i umieramy ze smiechu

Szczura. ( byly 2 buuuu) Chomika . suczke maltanczyk i myslimy by jej kompanke zalatwic. Sie zobaczy. Ale z wlosem bo siersci w domu nie zniese pozatym mojej suni nie czuc co jest dla mnie duzym komfortem choc bardziej lubie duze psy
Wychowalam sie z mnostwem zwierzat dookoła takze to dla Mnie nie problem :)

Ogladamy tvp rozrywka i umieramy ze smiechu

No wllasnie my tez powoli myslimy dla towarzystwem dla Klocka, ale ja to chcialabym kota, bo je uwielbiam, ale moj maz jest nieugiety. A mi sie marzy rudzielec.

No wllasnie my tez powoli myslimy dla towarzystwem dla Klocka, ale ja to chcialabym kota, bo je uwielbiam, ale moj maz jest nieugiety. A mi sie marzy rudzielec.
Mój M w ogóle nie chce słyszeć o kotku albo psie, a mi się marzy gromadka kotów :-) uwielbiam koteły, najlepiej jak kot śpi, to taki fajny grzejniczek z niego jest takie fajne ciepło daje.

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png

Dziewczyny aleście tego wpisały! Jeszcze raz dziękuję za życzenia i gratulacje ;)

Grzyby chińczyk uno z dziecmi... macie wspaniałe rodziny! Ale i tak życzę Wam kolejnych pociech ! Niech Wam się poukłada tak jak sobie poplanujecie:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już na studiach:/
A marzy mi się maltanczyk... no mam 70m mieszkanie więc duzy piesek odpada

Miłego dnia dziewczyny!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry