Kasienka3b
Fanka BB :)
Wino jak dla mnie uniwersalneA ja idę jutro na urodziny do znajomej i nam problem co jej kupić, doradzicie?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wino jak dla mnie uniwersalneA ja idę jutro na urodziny do znajomej i nam problem co jej kupić, doradzicie?![]()
Haha dobry ten Twój 5latek;DU mojego 5 latka by to nie przeszlo bo wie ze mikolaj nie istnieje a prezenty mu bliscy przynosza.
Czekam na Ciebie!!!!Jutro bede testowac![]()
Jejku gratulacje JustynkoCxy to już można uznać za pozytyw? Pokusilo mnie strasznie żeby zrobic test. Bobo 25.
![]()
![]()
![]()
Zatestuj :* ja mialam testowac jutro a zrobilam to dzisiaj no i proszę :*Mnie z tej euforii ze Wam się udaje jeszcze bardziej brzuch na okres zaczął bolec![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mnie z tej euforii ze Wam się udaje jeszcze bardziej brzuch na okres zaczął bolec![]()
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
No u mnie to w tej chwili tylko piccolo bedzie uniwersalne :-)Wino jak dla mnie uniwersalne![]()
To my o ile mamy różnicy? :-) z poltora tygodnia czy jakos tak?No mam nadzieję, że tak bo sama idę w 6+3Kurka jeszcze tydzień czekania ...