reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Mnie od 17dc czyli jakichś 3.4 dni po owu już wszystko pobolewalo, a najbardziej sutki, ito byl dobry omen, tak ze trzymam kciuki zeby twoje pobolewania też byly szczęśliwe :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Az sie zmacałam i czuje, ze bola mnie sutki haha :D :D teraz przez kolejne 9 dni bede miala po kolei wszystkie objawy ciazowe :D :D

reklama
Tak się zastanawiam... skoro przez pierwsze 4 miesiące starań moje tsh było równe 4,9 to jakie były moje szanse na zaciążenie? Ktoś się na tym zna?

Tak się zastanawiam... skoro przez pierwsze 4 miesiące starań moje tsh było równe 4,9 to jakie były moje szanse na zaciążenie? Ktoś się na tym zna?
Mi lekarz mowil, ze zeby zajsc w ciaze to tsh powinno byc ponizej 2. Ale jakie sa szanse a zajscie przy wyzszym tsh nie mam pojecia..

Mi lekarz mowil, ze zeby zajsc w ciaze to tsh powinno byc ponizej 2. Ale jakie sa szanse a zajscie przy wyzszym tsh nie mam pojecia..
Ja miałam 2.5 i kazał mi zbić.
Łykam jod.
Jutro idę na badania krwi to się okaże czy spadło, a jeśli tak to ile:)

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie od 17dc czyli jakichś 3.4 dni po owu już wszystko pobolewalo, a najbardziej sutki, ito byl dobry omen, tak ze trzymam kciuki zeby twoje pobolewania też byly szczęśliwe :-)

f2wlk6nllyt56xuu.png

201702250929.png
Mnie może nie sutki, ale piersi , jajniki, skurcze jak na @. Też gdzieś od 17-18dc. A dziś to wogole apogeum. Więc podejrzewam że u mnie @ przyjdzie. Chociaż sporo mlecznego śluzu mam i szyjka wysoko

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry