reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No się dowiedziałam, że mam niedoczynność gdy robiłam pierwsze badania i wynik TSH mam ponad 10. W ciążę udało się zajść za pierwszym razem. Czekam teraz na wizytę u endo. Na razie dostałam od ginekologa Euthyrox 50.
To bierz regularnie i koniecznie na wizyte lec. Niechce straszyc ale takie wysokie tsh zle moze wplywac na rozwoj bobaska w brzuchu. Kiedy masz wizyte u endo?

reklama
No to szybko masz wizyte jak na nfz. A jak moge spytac to jak ma na nazwisko ten endo lekarz/ka?
Teraz Ci nie powiem, bo jestem w pracy na kartkę z danymi mam w domu. Jak dzwoniłam najpierw to mówili mi, że terminy są najwcześniej druga połowa przyszłego roku, dopiero potem dziewczyny mnie uświadomiły o ustawie za życiem, więc dzwoniłam drugi raz, powiedziałam, że jestem w ciąży i mam wysokie TSH i terminy są dużo szybsze. Podobno powinny być do tygodnia od zgłoszenia się pacjentki, ale ten 18 to i tak nie ma źle.

reklama
Teraz Ci nie powiem, bo jestem w pracy na kartkę z danymi mam w domu. Jak dzwoniłam najpierw to mówili mi, że terminy są najwcześniej druga połowa przyszłego roku, dopiero potem dziewczyny mnie uświadomiły o ustawie za życiem, więc dzwoniłam drugi raz, powiedziałam, że jestem w ciąży i mam wysokie TSH i terminy są dużo szybsze. Podobno powinny być do tygodnia od zgłoszenia się pacjentki, ale ten 18 to i tak nie ma źle.
No właśnie..
To dziwne, że tak późno jak na ciążę Cię przyjęli, a fajnie że tak szybko jak na nfz.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry