Nie dziękuję co by nie zapeszyc [emoji14]W takim razie trzymam kciuki żeby spokój pozostał z Tobą jak najdłużej![]()
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dziękuję co by nie zapeszyc [emoji14]W takim razie trzymam kciuki żeby spokój pozostał z Tobą jak najdłużej![]()
Też tak mam ale w moim przypadku seks najlepszy na wywołanie @Dziękuję za kciuki <3 Ja mam to dziwne szczęście, ze jak zrobię test w dzien spodziewanej to po kilku godzinach przywlecze się @. Wiec boje się wywołać wilka z lasu. A raczej wilczyceto może jutro jeszcze dam spokój i zobaczę z sobotę.
Pamietaj tylko ze jak pojdziesz na badanie tsh to nie lykaj tabletki. Dopiero po badaniu mozesz bo inaczej wynik wyjdzie nie wiarygodny.W ciągu tygodnia od zgłoszenia, ale lekarza wcześniej nie ma. Nie chce też lecieć na już bo muszę zrobić dodatkowe badania, żeby już iść z nimi na wizytę. Chcę też powtórzyć TSH a dopiero od wczoraj biorę Euthyrox i chciałabym wiedzieć czy coś on pomaga i jak dużo, żeby endo miał też jakiś obraz.
Tak wiemPamietaj tylko ze jak pojdziesz na badanie tsh to nie lykaj tabletki. Dopiero po badaniu mozesz bo inaczej wynik wyjdzie nie wiarygodny.
A dlugo masz ten metaliczny smak? Bo @Elodia z tego co pamietam tez miala metaliczny smak a potem okazalo sie ze jest w ciazy.U mnie to coś nowego, tak samo jak wieczorem metaliczny posmak w buzi.. to dziwne, wcześniej nie występowało. Dlaczego ja taka niecierpliwa jestem? <olaboga>
Metal w ustach czulam w okolicach 28-32dc czyli tuz po zrobieniu testu. Teraz to bardzo sporadycznie sie pojawia. A 8+0 dzisiaj juz mam. Lekkie plamienia wczoraj ale dostalam dupka i sobie leżę.A dlugo masz ten metaliczny smak? Bo @Elodia z tego co pamietam tez miala metaliczny smak a potem okazalo sie ze jest w ciazy.
Od 3 dni - wieczorami tylko. Gdyby to zwiastowało ciaze byłabym przeszczęśliwaA dlugo masz ten metaliczny smak? Bo @Elodia z tego co pamietam tez miala metaliczny smak a potem okazalo sie ze jest w ciazy.
A bylas z plamieniami u ginka?Metal w ustach czulam w okolicach 28-32dc czyli tuz po zrobieniu testu. Teraz to bardzo sporadycznie sie pojawia. A 8+0 dzisiaj juz mam. Lekkie plamienia wczoraj ale dostalam dupka i sobie leżę.
![]()
![]()
Bylam bylam u mojej. Szyjka ładnie zamknięta i dluga, posluchalismy bicia serducha [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji173] no i profilaktycznie dupka mi przepisala. Po rozmowie stwierdzila ze byc moze to od tego że na dniach powinnam moec kolejną @ . ale uslyszec serducho ehhh.....to najpiekniejszy d-wiek na swiecie.A bylas z plamieniami u ginka?