Ann_
Fanka BB :)
Juz duza dziewczna, super[emoji177]Jestem po wizycie. 30+4. Moja kluseczka wazy juz 1803. Piekna jest i zdrowa, ale sie ciesze
Zobacz załącznik 937295Zobacz załącznik 937296 Zobacz załącznik 937294
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Juz duza dziewczna, super[emoji177]Jestem po wizycie. 30+4. Moja kluseczka wazy juz 1803. Piekna jest i zdrowa, ale sie ciesze
Mi dziś się śniło, że urodziłam. Jutro 36 tc (!!) Ale zaciskam nogi dopóki mi kaszel nie przejdzie.
Teraz już pewnie sprawa nie aktualna, ale ja właśnie wzięłam sobie do serca słowa Dagi, że też jej później zwolniła i nie potrzebnie wpadła w stres, dlatego ja robiłam dzień po pozytywnym teście i powtórzyłam po 48h rosła prawidłowo więc stwierdziłam, że więcej nie robię, kusiło nie powiem, że nie, szczególnie, że na wizycie miałam sam pęcherzyk ciąża młodsza o 8 dni, ale odpuściłam i widzisz teraz Gargamel mały ma już ponad 5 cmW piątek byłam u ginekologa innego i tam był widoczny zarodek ale nie był pewny serca więc kazał zrobić betę
Jejku jakie piękne zdjęciaJestem po wizycie. 30+4. Moja kluseczka wazy juz 1803. Piekna jest i zdrowa, ale sie ciesze
U mnie dokładnie tak samo, na wizycie w 9 tyg puścił na kilka sekund, a na prenatalnych w 12 tyg posłuchałam już dłużej, ale to lekarz sam zdecydował, ja o to nie pytałam bo nawet nie wiedziałam, że możnaMój puścił mi dosłownie na kilka sekund. Zanotowało w tym czasie 160 uderzeń i wyłączył.