• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Dziekuje Wam dziewczyny. Robie inhalacje też i mam nawet wrażenie że jest gorzej. Kaszel mocniejszy a nic się nie odrywa. Jutro dzwonie do lekarza niech mi daje antybiotyk bo tak sie nie da funkcjonowac. A mlody w brzuchu to już w ogole ma przekichane tak podskakiwac co chwile

Cześć Wam :) polećcie jakieś witaminy na drugi trymestr :) rozważam pomiędzy Prenatal Duo, a MamaDHA Premium :) aktualnie biorę Prenatal Uno :)
Ja biore od poczatku Doppelherz activ mama premium [emoji4]
Ja biore prenatal duo i jestem nawet zadowolono, a jak zamowisz na ge mini to nawet cena fajna.
Dziewczyny u mnie lepiej ! W koncu !
No i w poniedzialek kończe 37 tydzien !
Super ze ci sie poprawia [emoji4]

U mnie nadal katar meczy, caly nos zatkany juz nie wiem czy to prawdziwy katar czy to raczej objaw ciąży [emoji849]

W sobote lece na badania (tsh oby spadlo...morfo i posiew moczu) a odbiore wyniki i wizyte u gina mam dopiero 11.02 [emoji57] jajo zniose do tego czasu [emoji849]

Ja biore od poczatku Doppelherz activ mama premium [emoji4]Super ze ci sie poprawia [emoji4]

U mnie nadal katar meczy, caly nos zatkany juz nie wiem czy to prawdziwy katar czy to raczej objaw ciąży [emoji849]

W sobote lece na badania (tsh oby spadlo...morfo i posiew moczu) a odbiore wyniki i wizyte u gina mam dopiero 11.02 [emoji57] jajo zniose do tego czasu [emoji849]
Herbata koperkowa podobno pomaga przy katarze

reklama
Ja biore od poczatku Doppelherz activ mama premium [emoji4]Super ze ci sie poprawia [emoji4]

Dzięki zobaczę :), ja w sobotę badania tarczycowe muszę też zrobić, ale caly czas później normy więc aż się boje :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry