• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Siema! Siedzę właśnie przed kompem i odświeżam wyniki diagnostyki, zastanawiam się w którą stronę poszła moja anemia.
Wczoraj poczytałam więcej o elektrostymulacji TENS i chyba się na to zdecyduję. Wiem, że tu jedna koleżanka polecała. Opinie są podzielone ale wypożyczenie kosztuje 134zł więc nie zaszkodzi spróbować a może znacząco złagodzi ból.

reklama
Herbata koperkowa podobno pomaga przy katarze
Moze wypróbuję ale poki co nic narazie na mnie nie działa, jedynie troche lepiej dzieki wodzie morskiej..
Dzięki zobaczę :), ja w sobotę badania tarczycowe muszę też zrobić, ale caly czas później normy więc aż się boje :)
No to kciuki za wyniki [emoji110]
Ja jestem ciekawa czy moje tsh spadlo przy tej dawce... mam nadzieję..

Ja biore prenatal duo i jestem nawet zadowolono, a jak zamowisz na ge mini to nawet cena fajna.
Dziewczyny u mnie lepiej ! W koncu !
No i w poniedzialek kończe 37 tydzien !
Czyli możesz już rodzić i stan alarmowy podwyższony ;)

Właśnie szukam witamin, 8lat temu brałam prenatal, 6lat temu femibion, teraz myślałam właśnie nad tymi prenatal uno.

Mi dzisiaj wyskoczyło wielkie zimno na ustach :/ efekt przeziębienia. Smaruje to to maścią cynkową. Mam jeszcze heparex maść na opryszczkę ale nie mam pojęcia czy można w ciąży

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry