• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

Ja nie mam pojęcia w tym temacie. Moj maz mial żylaki powrózka nasiennego ale pierwsza ciaza była z zaskoczenia a teraz staralismy sie 3 cykle i tez sie udalo. Nic nie badalismy u meza. Ale z prostata moze byc inaczej. Moze warto by maz poszedl do specjalisty i spytal czy jest cos konieczne przed staraniami?

reklama
Ja dalej walcze z okropnym kaszlem. Niestety nic nie dziala i nikt nie chce mi dać antybiotyku. Stresuje mnie to okropnie bo zaczynam mieć bole miesiaczkowe, pachwiny rwą okropnie a brzuch mam już na kolanach.

Bo mówią, żeby jeszcze z tydzień odczekać. Wiem, że są bezpieczne antybiotyki. Zobaczymy w poniedziałek. Nie mam ani gorączki ani kataru ani gardlo nie boli tylko ten kaszel. A ty który to tydzien ?
Mallina ja też spać nie moge

Bo mówią, żeby jeszcze z tydzień odczekać. Wiem, że są bezpieczne antybiotyki. Zobaczymy w poniedziałek. Nie mam ani gorączki ani kataru ani gardlo nie boli tylko ten kaszel. A ty który to tydzien ?
Mallina ja też spać nie moge

Ja pierwszy antybiotyk ampicyline bralam w 10tc. Pozniej duomox, zinnat gdzies w 27 i dzisiaj 31t znowu zaczynam, bo spedzilam noc na sorze. Zapalenie gardla i boje sie tej świńskiej grypy, bo jest epidemia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry