Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak teraz już pneumo dla wszystkich dzieci darmowePneumo tez mielismy darmowe (dwa lata temu byly platne) teraz jeszcze tu na meningo go zaszczepie
Kochana ospa jest płatna Dość sporo. Nieobowiązkowa.Ja tez planuje szczepić na pneumokoki, meningokoki i rotawirusa. A jak jest z ospa? Ona wciaz jest nieobowiązkowa?
@Migdalove musi byc dobrze te lekkie bóle takie okresowe mialam w 1 ciąży i teraz również ale wiadomo na początku to najgorsze myśli przychodza do głowy, tez się tak oralam @aga6 a u Ciebie jak tam? Jak sie czujesz?
Kota weź [emoji23] nawet niełownego. Sam zapach kota już najprawdopodobniej mysz wystraszy i sama się z domu wyniesie. A Wy zyskacie nowego, puszystego członka rodziny [emoji173]️Maliina i nas nie bylo zadnych reakcji poszczepiennych a szczepilam na wszystko, bo moj synek tez z wada serca, bardziej byl zagrozony jakakolwiek choroba, niz szczepieniem. Drugiego maluszka na pewno tez zaszczepie na wszystko jesli bedzie to mozliwe.
Kurcze, mam w domu mysz. Nie chce jej zabijac, a zlapac sie nie da. Juz kilka razy pokruszylam ser i siedzialam z kartonem zeby ja zlapac, ser zjadla a ja ani razu jej nie zlapalam. Jakies pomysly?
My np ani jednej muchy, pająka, komara w domu nie mamyKota weź [emoji23] nawet niełownego. Sam zapach kota już najprawdopodobniej mysz wystraszy i sama się z domu wyniesie. A Wy zyskacie nowego, puszystego członka rodziny [emoji173]️Zobacz załącznik 900815Zobacz załącznik 900816