aga6
Fanka BB :)
Ja czułam dziewczynke a tam jajca jak malowane byly na usg xDKati mnie sie marzy Sfinks [emoji4] [emoji173]️
A co do plci to mam synka i bardzo chcialabym drugiego synka [emoji4] ale cos czuje ze to bedzie corka.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja czułam dziewczynke a tam jajca jak malowane byly na usg xDKati mnie sie marzy Sfinks [emoji4] [emoji173]️
A co do plci to mam synka i bardzo chcialabym drugiego synka [emoji4] ale cos czuje ze to bedzie corka.
Ooo mi też marzy sie sfinks!Kati mnie sie marzy Sfinks [emoji4] [emoji173]️
Sfinksy też piękne koty [emoji173]️Kati mnie sie marzy Sfinks [emoji4] [emoji173]️
Ja corke szczepilam tymi obowiązkowymi z nfz i bylo to po szczepieniu przeciwko blonicy, tezcowi i krztuscowi. I tak jak pediatra mowila ze to najczęściej dzieje sie za 1szym razem tak tez było później bylo juz dobrze. Dlatego teraz mysle nad ta bezkomorkowa 5w1. Podobno rzadziej dochodzi do nieutulonego placzu. Powiem wam ze w strachu będę po szczepieniach. Teraz czlowiek martwi sie o ciaze, pozniej porod a po porodzie ciagle cos i tak cale zycie. Dobrze ze corcia ma zaraz 9 lat jest juz taka fajna pomocna a jak sie mna opiekowała gdy M nie bylo 3ttg.w sklepie sie klocilysmy ktora niesie jakie zakupy bo ja przeciez dzwigac nie mogę.![]()
Fakt odkąd stanie się człowiek matka zmartwienia to codzienność.Taka rola matek. Mnie w pierwszej ciazy ktos powiedzial ze ten blask w oczach, kiedy kobieta staje sie matka, znika, bo juz nigdy nie bedzie spokojna, nawet jak nic sie nie bedzie dzialo, to matka i tak bedzie sie martwic o dziecko. Niewazne czy ma rokczy 30 lat.
Cudnie miec taka pomocnice w domu, potem przy maluszku bedzie pomagac, to bedzie juz takie świadome rodzenstwo [emoji4] a i Tobie na pewno bedzie lzej [emoji4]
To mi w pierwszej ciąży przyśnilo się że lekarz mi powiedział że mam syna i faktycznie 2 tyg później usłyszałam że to chłopak [emoji23]Maliina ja nie przepadam za pasami, ale moglabym nawet miec, bo ogolnie lubie zwierzeta, ale moj maz uparl sie na owczarka niemieckiego. Dzizas. Taki wielkolud, chyba na zawal musialabym pasc jakby biegal kolo dzieci.
Migdalove 3 to konkretny wynik powiem Ci [emoji23]
Kati ja w pierwszej ciazy czulam ze corka i baaardzo chcialam corke, a tu synek. Teraz gdzies siedzi mi w glowie ze to synek wiec racjonalnie wydaje mi sie ze bedzie corka [emoji23]
Generalnie to jest mi obojętne, tyle ze ja zupelnie nie wiem jak to jest byc mama corki [emoji4]