reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

U mnie jak zwykle malizna. 30 tydz [emoji1787]Zobacz załącznik 944745
jaka ty kruszynka drobna. '
to i gdzie ten brzuszek mialby byc?
przeciazylby cie;p nie trzymalabys rownowagi. super nie bedziesz miala problemu po porodzie z niewciagnietym brzuszkiem tak jak ja. ja po urodzeniu wygladac bede jak poprzednio jakbym dalej w ciazy byla tylko lekko sflaczała.

reklama
Malinko u mnie 137 :o.... Swiruje nie czuje ruchow. Juz mnie na placz zbiera, probowalam wszystkiego. Mam nadzieje, ze sie zlituje nad matka
usiadz po turecku na podlodze. i sprobuj sie pochylic lekko w przod jak na sklon. po chwili powinna mloda poczuc ze sie jej miejsca miej zrobilo i zaczac ci dawac znak w stylu.. matka nie wyglupiaj sie.

O matko jak mnie tu dawno nie bylo!
Urodziłam piękna córeczkę Izabelę w dniu moich urodzin, 10.02, godzina 23:33, waży 3240g i ma 53 cm wzrostu! Miałam cesarke bo małej skoczylo tętno, leżała kilka dni w inkubatorze, bo miała problem z samodzielnym oddychaniem, do tego zapalenie płuc i zoltaczka, także 8 dni byłyśmy w szpitalu. Teraz już w domku odpoczywamy :)

Gratulacje dla dziewczyn którym udało się zobaczyć 2 kreski! Życzę powodzenia i rozwiązania w terminie !
Powodzenia dla staraczek!

Takie słodkości mamusi :*Zobacz załącznik 944728Zobacz załącznik 944727Zobacz załącznik 944726
Jaki śliczny Cukiereczek [emoji813]

Piękne brzuszki macie Dziewczyny.

@liczba - trzymam kciuki żeby Maluszek dał szybko o sobie znać, żebyś nie musiała się dłużej martwić.

reklama
O matko jak mnie tu dawno nie bylo!
Urodziłam piękna córeczkę Izabelę w dniu moich urodzin, 10.02, godzina 23:33, waży 3240g i ma 53 cm wzrostu! Miałam cesarke bo małej skoczylo tętno, leżała kilka dni w inkubatorze, bo miała problem z samodzielnym oddychaniem, do tego zapalenie płuc i zoltaczka, także 8 dni byłyśmy w szpitalu. Teraz już w domku odpoczywamy :)

Gratulacje dla dziewczyn którym udało się zobaczyć 2 kreski! Życzę powodzenia i rozwiązania w terminie !
Powodzenia dla staraczek!

Takie słodkości mamusi :*Zobacz załącznik 944728Zobacz załącznik 944727Zobacz załącznik 944726
Gratulacje [emoji173] czesc kruszynko [emoji8]
To ja wam pokażę słonicę :p
Super brzusio [emoji7] mlody duzy to i brzusio nie bedzie malutki [emoji7]
Mój bębenek z poprzedniego tygodnia [emoji14]
Zobacz załącznik 944741
Ale ladniutki [emoji7]
U mnie jak zwykle malizna. 30 tydz [emoji1787]Zobacz załącznik 944745
Wow ale malusi [emoji54]

To ja mam większy [emoji85]
Nie. Weszlam do wanny. Tutaj zawsze rusza sie najbardziej. Czekam.
I jak ?

Do góry