• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2018/2019/2020 - Udało się! :)

reklama
Dopiero chwile temu sie ruszyla. Juz mialam jechac do szpitala. Nigdy jeszcze takiej paniki nie mialam, tyle godzin ani nawet szturchniecia. Zaspalo dziecko chyba. Co ja sobie juz nawkrecalam to same mozecie sie domyslic :/ oby u Was takiego dnia nie bylo ! Musze sie polozyc, bo jestem wykonczona psychicznie

Dopiero chwile temu sie ruszyla. Juz mialam jechac do szpitala. Nigdy jeszcze takiej paniki nie mialam, tyle godzin ani nawet szturchniecia. Zaspalo dziecko chyba. Co ja sobie juz nawkrecalam to same mozecie sie domyslic :/ oby u Was takiego dnia nie bylo ! Musze sie polozyc, bo jestem wykonczona psychicznie
Uffff. Domyślam się co musiałaś czuć. Ja mam detektor. Mam nadzieję że pomoże w takich chwilach. Odpoczywaj teraz.

Pamiętam Cię z wątków staraczkowych 2017 i 2018, bardzo się cieszę że jesteś w tak wysokiej ciąży i wszystko się układa! Będzie 3 chłopak czy dziewczynka?
Dzieki kochana, no stoczylismy nie mala walke o tego szkraba, nadal toczymy bo mamy podejrzenie hiptrofii. Bedzie trzeci synek :)
Ja tak mialam w poniedzialek i pojechalam do szpitala na triage na ktg. Na szczescie od tego czasu juz sie pobudzil.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry