MalaMi24
Fanka BB :)
Dziękuję kochana [emoji8][emoji8]Sporo tego masz [emoji14]
Ja juz sie tego prania i układania dokladniego w kwietniu doczekac nie moge [emoji85]Kciuki[emoji110][emoji110] bedzie dobrze [emoji8][emoji8]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję kochana [emoji8][emoji8]Sporo tego masz [emoji14]
Ja juz sie tego prania i układania dokladniego w kwietniu doczekac nie moge [emoji85]Kciuki[emoji110][emoji110] bedzie dobrze [emoji8][emoji8]
Wg okresu 12,5tc. No właśnie lekarz też powiedział żeby się nie nastawiać bo to naprawdę za wcześnie żeby coś powiedzieć. chciałabym nie powiem że nie, nasze pierwsze dzieciątko to była dziewczynka, ale niestety skończyło się jak skończyło. Fajnie by było jakby tak zostało@Ann89 super wieści z usg. Oby teraz tylko same takie dobre! Gratuluje córki, choć nie nastawiaj się, bo nub niby płasko, ale wiesz... zawsze może iść w goreczego nie życze!!!! Sama chce pozostać z płaskim nubem u nas
niech tak dalej dzidzia sie ładnie rozwija! :* a ktory to u ciebie tc był?
No dzieci chyba wlasnie maja wiecej niz rodzice [emoji3]Powiem ci tylko tyle OMG [emoji14] ja mam tą samą tylko, że biała w sypialni [emoji14] i ja mam jedną połówkę i mąż drugą, przy czym mamy jeszcze szafę ale tam trzymam wiszące rzeczy i spodnie więc albo ja mam tak mało rzeczy albo dzieci mają ich 2 razy więcej od rodziców [emoji14]
Ja mam szafke w pokoju, bedzie obok naszej kanapy stała.Dziewczyny, a wy macie te komody w swoich pokojach czy osobno u dzieci? Ja chciałam kupić nie za dużego narożnego Paxa i właśnie tą komodę Hemnes wrzucić to do osobnego pokoju, a w sypialni tylko łóżeczko i ewentualnie jakiś koszyk z pampersami czy cośżeby w nocy nie biegać
![]()
No nie wiem, wyglada ze jednak troche rego masz [emoji14]Kamila, ja przy Tobie mam garstkę ubrań [emoji3]Wiesz co, my z mężem mamy po jednej małej komodzie i szafę i żyjemy. A szafa też nie za duża [emoji3]
[emoji8][emoji8][emoji110]Dziękuję kochana [emoji8][emoji8]
Powodzenia, 3mam kciuki [emoji8]Dziękuję kochana [emoji8][emoji8]
Ilonka wow ale już masz tych ciuszków [emoji7] z doświadczenia ci napisze że weź sobie kilka pajaców do sypialni żeby też mieć pod ręką bo nie raz, nie dwa będzie mała wpadka w nocy i przebieranie malucha [emoji6]Ja mam właśnie taką z Ikei, ale chyba Malm się nazywatak to na razie wygląda, chyba kupię pudełka organizery to będzie łatwiej układać:Zobacz załącznik 947160Zobacz załącznik 947161
Ja planuje tak ukladacJa mam właśnie taką z Ikei, ale chyba Malm się nazywatak to na razie wygląda, chyba kupię pudełka organizery to będzie łatwiej układać:Zobacz załącznik 947160Zobacz załącznik 947161
Paula moja komoda stoi w przedpokoju. Do pokoju bym nie zmiescila. A Julci pokoik jest przygotowany tylko pod nia. Ale do roku planuje że Fifi bedzie z nami i pozniej przeniesiemy go to i remont się zrobi i dostosuje pokoj do nich i ich potrzeb.